Garlic balm Viral Keluaran ZM Beauty

By Mar Mansor - 11:30 PG

Assalamualaikum

Garlic Balm Viral Keluaran ZM Beauty |Tempohari kan kami beberapa ahli JDT Blogger bersama keluarga masing-masing sakan sangat bermandi-mandi di Bukit Gambang Resort City. Kami telah membuat persediaan awal dengan membawa sekali garlic balm viral keluaran ZM Beauty. Sebab tu bila anak-anak sakan bermain air, hati ni tak risau sangat.

Bukit Gambang Resort City


Garlic Balm

Garlic balm ini merupakan satu usaha menggalakkan penggunaan petua tradisional merawat batuk & selesema. Malah ia boleh digunakan sebagai minyak bayi, untuk disapu jika terkena gatal badan, gigitan serangga, perut kembung dan ia juga mampu menghangatkan badan.


Manfaat Garlic Balm:
- Merawat batuk berkahak.
- Merawat selsema.
- Merawat kembung perut.
- Buang angin dalam badan.
- Merawat asma ringan.
- Merawat gatal-gatal akibat gigitan serangga.


Cara terbaik legakan bayi kembung perut:

Langkah 1 - Sapu dan urut lembut garlic balm di bahagian ari-ari, perut, bahagian atas perut, perut, belakang pinggang dan tapak kaki.

Langkah 2 - Naikkan kaki bayi anda kepada kedudukan seperti gambar.

Testimoni saya menggunakan Garlic Balm

Saya sapu garlic balm viral ni pada kedua anak saya. Lepas bermandi manda tempohari risau juga mereka mengalami selsema, maka saya sapukan siap-siap di dada dan tapak kaki mereka. Alhamdulillah melegakan mereka lebih-lebih Alif yang kuat mengaruk ni.


Utk dapatkan boleh wassap;




  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. nice jugak produk ni ye. by the way, saya dah letak blog ni dalam bloglist di sidebar blog saya. suka sangat dengan blog ni

    BalasPadam
  2. Memang melegakan bila guna walaupun bau dia kuat bawang putih tu.
    Kena bawak mana-mana kalau berjalan ...

    BalasPadam
  3. memang bagus garlic balm zm beauty ni.. serasi dgn anak2 dilah..

    BalasPadam
  4. Balm yang bagus.. kena ada dekat setiap rumah..

    BalasPadam
  5. saya da bagi kat adik yang ada baby..hihihi

    BalasPadam
  6. Liez mmg cr garlic balm ni.. utk simpanan bila anak2 memerlukan

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.