SBN - Open House

By Mar Mansor - 5:15 PTG

4 September 2012, open house di SBN. Baru hari ni aku nak berceloteh pasal open house SBN.

Baru dapat gambar ho...

Layan gambar-gambar dah la.

Penat la nak cite..


Memasing buat muka buhsan..bila la nak abis ucapan nih..bila lah dapat serbu makanan nih..siap ada yang pandang bumbung warehouse (Abg Zaidi - Safety Manager)


Staff (kami la!!)..mana la hai aku yang comei nih..carik jangan tak carik!!


Makanan yang terhidang..banyak sangat-sangat..sampai tapau bawak balik leh wat kenduri tauuu..(korang-korang jangan nak perasan, aku nak tunjuk makanan yek..)


Makan time!! Tak leh cite banyak time makan nih (Mulut penuh sate kambing..muahahaha..)


Perut pun dah kenyang..masa untuk karok!! Cik adik yang perasan suara sedap tu udah-udah le tu..(Ida & As).



  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.