Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Ada Orang Cari Saya



Tiba-tiba rasa macam retis pula bila tengok keyword hari ini. Ada orang rindu kat saya lah! Siapalah tu kan.

Keyword yang lain terpaksa diblankkan atas faktor keselamatan. ~ Hukaloh




Ini pula hasil carian di Google


Catat Ulasan

21 Ulasan

  1. hehehe retis la retis blogger ;)

    BalasPadam
  2. salam singgah dan follow blogger pun sudah jadi retis lah srkg ni kannn

    BalasPadam
  3. Bestnya ada orang cari...peminat setia la tu...

    BalasPadam
  4. bila letak nama sendiri as url blog, mudah sgt org nak jejak blog bila google nama. rasa segan bila fikir balik :D haha

    BalasPadam
  5. Mungkin saya kot tu. Hahahha.

    Cuba baca entry saya buat ni. Maybe berkaitan http://fadzirazak.blogspot.com/2015/01/2-cara-memudahkan-orang-follow-blog-anda.html

    XD

    BalasPadam
  6. Femes nampak.....hihi
    Betul Mar......bukan mereka saja yg diuji, kita pun tak terkecuali.

    BalasPadam
  7. Ramai yg cari info kat blog sis kot

    BalasPadam
  8. Ramai yg cari info kat blog sis kot

    BalasPadam
  9. ada la yg dia nak tau details pasal mar tu :)

    BalasPadam
  10. jgn mrk nak buat yg bukan2 udah le ...

    BalasPadam
  11. Hahaha...sesekali terasa macam celeb apa salahnya, Mar :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code