Ni kes terlewat bangun sahur. Mujur nasi dah masak siap-siap malam hari. Yelah, guna rice cooker kan. Tekan je pastu tinggal.
Tapi, lauk camni pagi-pagi makan memang sedap. Tambah pula dengan nasi panas.
MAR MANSOR
Untuk sebarang kolaborasi, email :
mar84nadzri83@gmail.com
10 Ulasan
Sedapnya.. pembuka selera pun ya, mengenyangkan pun ya :)
BalasPadamPembuka selera untuk bersahur tu Mar..
BalasPadamLauk tu semata pun jadikan :)
Nasib baik ada ikan pekasam sebagai penyelamat utk dilawankan dgn nasi
BalasPadamOK sangat tu:)
sdp ni kak.. pembgkit selera mkn..
BalasPadamBawak lebih kak. Fuhhhh
BalasPadamKecuh air liur rasa pagi ni tengok ikan pekasam tu
BalasPadammmg terangkat terlajak makan.
BalasPadamhihi
maksaya buat ikanlampam.
ade juga stok tp bln posa x gorenglagi..
letak bwang n cili byk byk ..
haha..mula2 mkn ikan perkasam igt xbest jer..
BalasPadamrupanya sdp ler..huhu
akak pon ada stok ikan dgn daging pekasam khas utk pose ni dik...kikiki...tapi akak punye ikan sepat..ikan talapia akak x makan...pembuka selera sgt ni
BalasPadamsedapnya..mmg feberet..mkn dgn nasi panas2..fuhh
BalasPadamTerima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.