Bahan-bahan:-
Roti naan
Garlic spreas
Keju
1- Roti nan tu saya belah, boleh merekah pula. Kemudian, parutkan keju di tengahnya. Lebih banyak, lebih sedap. Tu intro je. Parut lebih la banyak-banyak.
2- Sapukan garlic spread ke atas roti nan tadi. Bakar.
3- Agak-agak dah garing kulit roti naan tu, dah boleh angkat dah. Keju pun dah cair kan.
4- Potong-potong dan makan.
9 Ulasan
sedapnyaaaaaaaaaaaa
BalasPadamsedapnyaaa...feveret kalau yang berkeju ni...
BalasPadamlama dah xblogging..rindu rasa..
BalasPadamaduh2... mcm lg puas hati kalau bt sndiri je...
BalasPadamsiap boleh boh inti apa2 dlm tuh... musti layan kan
haa besa ju pun main beli je yg readymade, tp ju malas pny pasal xD
BalasPadamduk teringin nak makan tp tak makan lagi.. duk tgk kat RSMY banyak cheese nan ni..
BalasPadammenarik ni..tak pernah beli yg roti nan..kalau wrp dia pernah la try..
BalasPadam- Hernee Nazir -
wahh sedapnya kakkkk. aduhhnak try jugak la
BalasPadamUyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan
sedapnya
BalasPadamTerima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.