Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Kek Lapis Sarawak As Pilihan Di Hari Raya

Assalamualaikum

Kek Lapis Sarawak As Pilihan Di Hari Raya | Bila tiba hari raya, pasti anda tercari-cari juadah raya yang sedap dan tahan lama. Selain biskut raya, kek lapis juga menjadi trend terkini sebagai hidangan buat tetamu yang datang bertandang berhari raya.


Mana nak dapat kek lapis yang memamg gerenti sedap dan fresh? Usah gusar. Kek lapis Sarawak As adalah pilihan terbaik anda.

Ada pelbagai pilihan kek lapis mengikut citarasa anda. Semuanya sedap-sedap belaka. Bila masuk mulut tu, ohh rasa heavennya. Dengan rasa manis sesedap rasa, lembut bila digigit dan haruslah moist!
Order je Kek Lapis Sarawak As ni, hanya perlu potong dan hidang.

Warga Johor Bahru, meh nak bagitau ni.

Kek Lapis As ni memang sedap. Serius memang tak cukuplah kalau beli satu je. Paling koman beli 10 terus. Nak raya katanya kan? Yang nak buat open house, digalakkan beli sebab Kek Lapis As ada promosi sempena nak raya ni.

 Antara perisa Kek Lapis As;












Open oder bermula hari ini hingga hampir Hari Raya  nanti๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
Kek Lapis Sarawak As ni 100% pure Anchor butter. Dijamin halal.
Bersaiz 2" x 7"
Harga RM23-RM28

Agent amat dialu-alukan. 
Berita baik buat semua, pembelian 20 biji akan dapat percuma sebiji
Hanya untuk order sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba. 
Selagi stok masih ada.

Cepat! Rugi tau kalau lambat-lambat.

Buat masa ni tiada pengeposan keluar kawasan. Hanya sekitar Johor Bahru, boleh self pick-up atau COD.
Berminat?

Whataps - 017- 7383976 (As)

Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. Sedapnya nampak Mar kek tu...Malangnya cuma kawasan JB.
    Bukan rezeki nampaknya

    BalasPadam
  2. WOWWWW.. sedapnya mar... mmg fav makan kek lapis ni...

    BalasPadam
  3. Sedapnya. Lama tak makan. Dulu cx rajin jual tapi sekarang tak. Hahaha

    BalasPadam
  4. Sedapnya saya suka kek lapis Sarawak ni jiran org Sarawak dia pernah bagi ni memang sedap kak ... www.dillaleez.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code