Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Kek Lapis Sarawak As Pilihan Di Hari Raya

Assalamualaikum

Kek Lapis Sarawak As Pilihan Di Hari Raya | Bila tiba hari raya, pasti anda tercari-cari juadah raya yang sedap dan tahan lama. Selain biskut raya, kek lapis juga menjadi trend terkini sebagai hidangan buat tetamu yang datang bertandang berhari raya.


Mana nak dapat kek lapis yang memamg gerenti sedap dan fresh? Usah gusar. Kek lapis Sarawak As adalah pilihan terbaik anda.

Ada pelbagai pilihan kek lapis mengikut citarasa anda. Semuanya sedap-sedap belaka. Bila masuk mulut tu, ohh rasa heavennya. Dengan rasa manis sesedap rasa, lembut bila digigit dan haruslah moist!
Order je Kek Lapis Sarawak As ni, hanya perlu potong dan hidang.

Warga Johor Bahru, meh nak bagitau ni.

Kek Lapis As ni memang sedap. Serius memang tak cukuplah kalau beli satu je. Paling koman beli 10 terus. Nak raya katanya kan? Yang nak buat open house, digalakkan beli sebab Kek Lapis As ada promosi sempena nak raya ni.

 Antara perisa Kek Lapis As;












Open oder bermula hari ini hingga hampir Hari Raya  nanti🎊🎊
Kek Lapis Sarawak As ni 100% pure Anchor butter. Dijamin halal.
Bersaiz 2" x 7"
Harga RM23-RM28

Agent amat dialu-alukan. 
Berita baik buat semua, pembelian 20 biji akan dapat percuma sebiji
Hanya untuk order sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba. 
Selagi stok masih ada.

Cepat! Rugi tau kalau lambat-lambat.

Buat masa ni tiada pengeposan keluar kawasan. Hanya sekitar Johor Bahru, boleh self pick-up atau COD.
Berminat?

Whataps - 017- 7383976 (As)

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Sedapnya nampak Mar kek tu...Malangnya cuma kawasan JB.
    Bukan rezeki nampaknya

    BalasPadam
  2. WOWWWW.. sedapnya mar... mmg fav makan kek lapis ni...

    BalasPadam
  3. Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.
    Saya HANDAYANI ingin berbagi kpd teman semua…tentang Angka Togel Yang Di Berikan Ki HAJAR DEWANTORO, Awalnya saya sedikit ragu tetapi saya sangat membutuhkan bantuan, dan saya coba hub ki HAJAR DEWANTORO
    Alhamdulillah saya bisa di bantu oleh beliau, pertama beliau memberikan angka 4D kpd saya, dan angka itu saya pasang,, awalnya saya tidak percaya ketika teman saya memberikan kabar, kalau angka yg aku pasang benar-benar keluar, dan saya menang 97 juta, berkat bantuan ki HAJAR DEWANTORO.,
    Saya ucapkan banyak terima kasih kepada ki HAJAR DEWANTORO yang telah meluangkan waktunya untuk saya, konsultasi dengan ki HAJAR DEWANTORO selama ini benar benar sangat luar biasa…. Selain hebat, ki HAJAR DEWANTORO juga punya keahlian banyak. seperti, minyak penarik uang Pesugihan,, Santet,, Penarikan dana ghaib,, Pelaris,, dan Pelet,,
    Info: Buat Teman yang Pengen Merubah Nasib Silahkan..
    Hub: Ki HAJAR DEWANTORO Di:082-188-463-467.
    ATAU KLIK DISINI

    BalasPadam
  4. Sedapnya. Lama tak makan. Dulu cx rajin jual tapi sekarang tak. Hahaha

    BalasPadam
  5. Sedapnya saya suka kek lapis Sarawak ni jiran org Sarawak dia pernah bagi ni memang sedap kak ... www.dillaleez.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code