Tebus Point Astro Kali Ke-2

By Mar Mansor - 3:24 PTG

Assalamualaikum
Tebus Point Astro Kali Ke-2 | Sebenarnya mata ganjaran Astro saya dah tebus hujung tahun lepas, sebelum berakhirnya 2017. Lupa nak share di blog.
Belek- belek galery, terjumpa gambar ni. 2B pencil set Upin & Ipin.

Mata ganjaran astro kami dapat menebus set ini, maka saya tebuslah untuk Cik Aisyah. Peralatan sekolah yang berguna.

Macamana nak tebus? Boleh baca di SINI.

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. owh...ada mata ganjaran macam ni ye..boleh tebus2...baru tahu..boleh la suruhh adik kat kampung nun tebus ape2..hahaha

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Dan selamat menyambut nisfu syaaban hari ini. Lagi 14 hari nak masuk ramadhan.

    Semoga sis murah rezeki. Dapat tebus mata pun seronok kan

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.