Unik Betul Snack Sayuran Dan Buahan Ni

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Unik Betul Snack Sayuran Dan Buahan Ni | Fresh snack ni saya beli dengan rakan sekerja saya. Tengok gambar dia memang menarik sangat sebab real buah-buahan dan sayuran yang divakum. Kalau buah-buahan yang bersaiz besar dihiris-hiris.


Fresh snack ni sesuai betul kalau nak dijadikan goodies bag. Bersempena hari raya, fresh snack ni keluarkan kotak yang ada ucapan aidilfitri.


Harga 1 pek ni RM19.90 sahaja. Inilah dia isi dalam paket tersebut. Ada pelbagai jenis buahan dan sayuran yang sedap dan sihat. 


Mesti korang tertanya-tanya kan macamana la rasanya? Kalau nak tahu rasanya macam keropok rangup berperisa asli. Kalau pisang tu memang rasa pisang. Kalau kurma tu memang rasa kurma la. Cuma ianya rangup. Krap krup gitu kalau gigit.

Kalau teringin nak rasa drop je kat komen atau email ye. Saya bagi contact numbernya nanti.










 




  • Share:

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.