Bila Kuota Habis

By Mar Mansor - 8:36 PG


Cepat benar kuota broadband habis. Line pun macam siput. Terasa rugi pula menggunakannya. Mahu guna yang laink, mahal-mahal belaka.

Tapi, tak guna juga bila PC ada tapi tak digunakan. Bukan berblogging sahaja, untuk melakukan kerja juga mungkin. Dah juga, mungkin pula. Hepp..


Ibu ingatkan diorang buat replika jagung tapi kakak ibu kata bukanlah!!



Baju-baju di POPLOOK buat ibu tak nyenyak tidur malam..



Nota Kaki : Monday blues..sekian terima kasih..


  • Share:

You Might Also Like

23 comments

  1. Beli satu baju tu satu Mar.. nanti lenalah tido malam tu :)

    BalasPadam
  2. baju tu cantikkk..hehe

    BalasPadam
  3. baju tu cantikk soft je colournya

    BalasPadam
  4. Kalau dgn beralasan utk raya... Bole lg membeli 2 he3

    BalasPadam
  5. tunggu kompeni bayor bonus 6bulan..br leh beli..hahaha

    BalasPadam
  6. hehehe...tak sabar nak order baju niiii :)

    BalasPadam
  7. Memang kalau ushar website Poplook rambang mata nengok kan :D

    BalasPadam
  8. yup, Ros pun dah gilakan poplook ni tau.. aduhh.. dah try haley, avery,.. dress macam pic tu pun dah ada. cuma belum pakai. tunggu raya nanti pakai. heee.. Ros beli clour dusty lilac

    BalasPadam
  9. Kena beli baju kat poplook tu satu kalau tidak, susah tak lena tidur nanti. Kalau tak cukup tidur lagi susah, banyak yang sangkut :)

    BalasPadam
  10. untung org selim melim boleh ber poplook je raya nih...

    BalasPadam
  11. huhu... Nurul pun asyik dok intai baju2 poplook...

    BalasPadam
  12. fifi tak berani berpoplook.. takut x muat.. hahaha..

    BalasPadam
  13. beli la boleh berpoplook dihari raya..

    BalasPadam
  14. mana2 tenet semua nya kadang2 mcm hampeh...ape lgi kasi beli la selai dua tok bju raya dri poplook hihihi...

    BalasPadam
  15. beli le 1 reward utk diri sendiri..ehe..

    BalasPadam
  16. Bila quota abis mmg tension juga kekadang.. saya pun rasa mcm tu juga klu abis hhmmm...

    BalasPadam
  17. baju perbarisan rumah sukan ke mar..
    uniknya, ala2 jagung...

    BalasPadam
  18. bile kuota abis memg stress....nk bw laju laju pun xdpt..

    BalasPadam
  19. Snggup je sy request yg baru... Hehe

    BalasPadam
  20. tula aida pon kalau kuota handphone habis memang tension..tak boleh scroll memacam pon..huhuhu..kan..baju kat poplook tu memnag cantik..aida pon suka..huhuh

    BalasPadam
  21. lbh baik beli drp teringat2 kan ...

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.