Tempah Sticker Murah Di Stickiz

By Mar Mansor - 1:22 PTG

Assalamualaikum


Melekatkan sticker di produk merupakan salah satu cara untuk melariskan jualan. Pelanggan mudah tertarik dengan design sticker yang nampak menarik.

Apa yang penting, dalam pemilihan sticker, design mesti nampak menarik, mudah difahami, sekali pandang dah tahu produk apa yang dijual.

Penggunaan font juga penting. Font yang dipilih haruslah mudah dibaca pelbagai golongan bukan sekadar cantik tetapi nak baca sampai terpusing-pusing, tergeliat lidah.

Selain itu, saiz sticker juga perlu bersesuaian dengan sesuatu produk tersebut. Dan yang paling penting, ianya murah!

Ini adalah sticker yang saya tempah.



Saya setuju dengan design ini sebab ianya simple, pemilihan font yang mudah dibaca dan jelas. Penggunaan warna juga bersesuaian dengan produk jualan.


Apa yang saya suka, mereka buat kerja memang cepat! Dan barang saya terima dengan selamat.


Berminat untuk tempah sticker, boleh hubungi mereka




8AM-5PM Only (Ahad TUTUP)
.
Whatsapp 1 - 019-275 0165 (Fifah)
Whatsapp 2 - 019-235 4631 (Wawa)
.
Datang Walk In?
C-5-G alam avenue 1, Jln Serai Wangi H16/H,
Seksyen 16, Shah Alam, Selangor.

Waze : Kiz Wedding



  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. simple and nice mar
    mmg ada jugak nak wat sticker mcm ni
    ntilah belum bersediaa lagi hehehe

    BalasPadam
  2. Betul kakak setuju
    Pemilihan sticker kena bertepatan dgn produk baru ngam.

    BalasPadam
  3. Nice info :) sape sape yg nk tempah sticker boleh ambik service dia :)

    BalasPadam
  4. Font simple lebih menarik perhatian dari pada font munge munge bagai..

    BalasPadam
  5. Singgah ptg selasa
    bz sangat2 x dan nak blogwalking :)

    BalasPadam
  6. simple je tgk. next time kalau rasa nak tempah sticker leh tempah kat sini :D
    follow sini #860
    follow back and keep in touch :D

    BalasPadam
  7. Saya takde apa nak distickerkan Mar. Hehehe..

    BalasPadam
  8. Walaupun nampak remeh, kena ambil berat juga hal macam ni. Kalau dah nak baca info pun susah, tak payah letak stiker lagi bagus.

    Just nice sticker yang Mar gunakan ni.

    BalasPadam
  9. Nice.
    Moga mar sukses.
    Kalu dekat confirm aida beli tau.
    Aida memang suka beli-membeli ni :-)
    Terutama makanan...

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.