Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Ulang Tahun BFF ke-31

Assalamualaikum

Ulang Tahun BFF Ke-31 | Hari ini, 16 Disember 2014, merupakan hari lahir kawan baik saya yang ke 31. Dia dekat je dengan saya walaupun tidak bekerja di bawah satu kilang. Dekat-dekat pun tetap tidak selalu berjumpa. Selalu chatting jelah.




Dia tidak mempunyai blog mahu pun facebook tapi saya tahu dia merupakan silent reader blog saya. Hehehe.. Atas sebab itu, saya coretkan sebaris dua ayat untuk dia.

Saya mendoakan agar dia cepat-cepat menimang cahaya mata, bahagia bersama suami tercinta hingga akhirnya, menjadi muslimah solehah dan terus kuat menerima apa jua rintangan mendatang.

Pendek sangat ucapan tu ekk.. Takpelah yang penting ikhlas menuturkannya. Ayat-ayat ucapan lain tak terfikir pula saat jari ini menaip.




Nota Kaki : Malas sampai nak taip entry pun malas..





Catat Ulasan

21 Ulasan

  1. selamat hari lahir for ur friend

    BalasPadam
  2. Selamat hari lahir buat bff mar... ^_^

    BalasPadam
  3. sama la kita malas jugak hihihi mga kawan mar bahagia n peroleh kejayaan ek...

    BalasPadam
  4. Dari kakak juga buat kawan Mar - Selamat ulangtahun kelahiran

    BalasPadam
  5. Sweetnyeeee.. bertuah kawan awak tuh.
    dpt wish kat blog lagi. hehehe

    Selamat hari lahir buat kawan awak tu yer. :)

    BalasPadam
  6. happy birthdayyyyy kawan mar he he..

    BalasPadam
  7. selamat hari lahir buat kwn mar...

    BalasPadam
  8. Slmt ulg thn klahiran buat kwn sis

    BalasPadam
  9. selamat menyambut ulangthn kpd kwn mar . semoga diruniakan cahayamata secepat mungkin ... aamin .

    BalasPadam
  10. ucapkan selamat hari lahir untuk kawan tu yer... kalau belum ada anak bukan sebab masalah kesihatan jer tapi belum ada rezeki... berdoa terus

    BalasPadam
  11. selamat ulangtahun kelahiran buat beliau :)

    BalasPadam
  12. ckp kat dia..hepi besday sori lambat wish hehe

    BalasPadam
  13. Papaglamz bw di sini. Jom terjah Papaglamz

    Assalamualaikum

    Tahukan anda 3 daripada 100 orang di dunia ini menghidap penyakit migrain? Kajian yang dilakukan oleh World Health Organisation menunjukkan penyakit migrain juge merupakan antara 3 penyakit utama dunia.
    Baca lagi.......

    http://www.papaglamz.com/2014/12/10-fakta-yang-anda-perlu-tahu-tentang.html?m=1

    BalasPadam
  14. Slmt hari lahir buat kawan Mar.. :)

    BalasPadam
  15. slmt ulangtahun utk kwn akak. moga dikurniakan kebahagian sentiasa :)

    BalasPadam
  16. Selamat ulangtahun kelahiran buat kawan Mar tu. Tentu dia terharu walaupun pendek, masih lagi ada ingatan manis dari seorang kawan untuk kawan yang disayangi!

    BalasPadam
  17. hai mar... hepi bufday for your fren.. :)

    BalasPadam
  18. Hepy bezday jugak utk kawan awak Mar....moga makbullah doa dari seorang kawan tu....
    Kawan se U ke Mar.

    BalasPadam
  19. wah untungnya kawan tu
    siap mar buat entry khas tuk dia
    mesti senyum bangga kawan tu ye
    happy belated birthday buat kawanya tu ye

    BalasPadam
  20. Selamat hari lahir buat sahabat mar

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code