1st GA by Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty

By Mar Mansor - 12:00 PTG


 bannersexybb
Klik banner untuk join sebelum tamat!


Ramai yang dah dengar mengenai BB Cream Seqy Beauty kan? Dengar cerita produk ni superb dan ramai blogger-blogger retis dah gunakan. Review pun menarik dan tertarik! Cuba korang terjah seqybeauty<--klik.. perghh memang teruja nak memiliki BB Cream ni. Jom kita intai kelebihan produk hot and spicy ni. Manalah tahu ada rezeki join giveaway anjuran Eyzamiel ni.

Apakah fungsi dan kelebihan BB Cream Seqy Beauty?


 Sesuai untuk semua kulit.
 Menutupi cela di muka.
 Sebagai bedak asas.
 Lebih ringan dari foundation.
 Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit.
 Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF   30+).
 Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya.
 Wajah tidak berminyak sepanjang hari.
 Berfungsi melawan sinar Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat.
 Melambatkan penuaan.
 Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia.

Mengandungi  Aqua Cream Beeswax Cety Alcohol Octyl Methoxycinnamate Cyclopentasiloxane Dimenthicone Caprylic/Capric Triglyceride Propylene Glycol Titanium Dioxide Iron Oxides Sodium Chloride Phenoxyethano




Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak)
Sesiapa yang beli ngan sis Eyza... dia akan bagi Free Postage dan Free Gift... dan kalau korang bagitau yang korang pembaca blog dia... dia akan up sikit hadiah yang lagi best... :)

Untuk pertanyaan / pembelian :
Whatsapp atau Mesej sahaja 013-3151382

Instagram : izz_zara_shoppe email : eyzafarza@gmail.com





  • Share:

You Might Also Like

11 comments

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.