Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Bubur Ayam Marry Brown

Kalau ke Marry Brown, takde lain yang saya suka order kalau tak bubur ayam. Suami saya pun suka. Aisyah pun suka! Entahlah ye, saya ada juga masak bubur ayam di rumah, tapi tetap tidak sama.


Bubur ayam tetap di hati


Ini kes perut lapar lepas membeli belah kain pasang di Jakel. Eleh, sangatlah kan. Kakak saya pun yang belanja beli kain. Sehelai sorang. Bagi mengenang budi, saya belanja lah mereka di Marry Brown. Tambah apple pie 2 ketol, buat rasa-rasa. Rasanya kulit dia tak serangup McD.


Bermain buai ~ kat Marry brown kan ada kerusi berbuai. Memang sakan lah berbuai.







Catat Ulasan

18 Ulasan

  1. bubur ayam tu mmg sedap..saya dan anak2 pun suka...

    BalasPadam
  2. Blom pernah lagi mkn di marry brown. Happy aishah dpt main buai..

    BalasPadam
  3. Kakak pun suka bubur MB ini Mar
    Anak kakak kalau tak selera makan kakak belikan bubur MB:)

    BalasPadam
  4. suka juga..

    abah yui lak suka sayur cmpur dia.. apa nama nth.

    BalasPadam
  5. sedapnya bubur ayam terus rasa lapar ni

    BalasPadam
  6. eh sedap ye, kena g rasa la cemni :)

    BalasPadam
  7. bubur mb mmg sedap.saya pon suka.hihi

    BalasPadam
  8. saya paling suka bubur ayam mekdee... tapi tak suka makanan mekdee lainnya... kalau menyampah kat mekdee saya akan masak sendiri bubur ayam

    BalasPadam
  9. Lma btl lya x ke marrybrown..slalu wat bubur msk sndiri je hihi

    BalasPadam
  10. fifi baru je makan bubur ayam marry brown.. sedap..

    BalasPadam
  11. Salam Mar....

    Dah datang nak komen berjemaah ni!

    Saya dah pernah cuba bubur Marrybrown ni, memang sedap. Adik kalau ke fastfood memang nak bubur jer so boleh kata ini antara yang sedaplah. Lagi satu kalau saya ni memang asyik nak try mashed potato. Kalau tak silap, not bad juga tapi saya lagi suka yang di Popeye's. Malangnya dah takda lagi outlet Popeye's di MidValley. Eh, kita cakap pasal KL macamlah Mar ada kat sini pulak!

    BalasPadam
  12. alise kalau demam memang suka makan bubur Mb dari bubur masak sendiri.. pastu letak black paper tu banyak sikit.. sedapnya..

    BalasPadam
  13. lama nya tak makan bubur ayam MB...kat rumah ni tak de MB...ada pun jauh..rindu pulak nak makan kat MB dengan kawan2 kerja dulu.hehe

    BalasPadam
  14. Lama saya tak makan bubur ayam marrybrown ni.. dulu masa zaman sekolah, ada satu marrybrown kat pontian tapi skrng dah tutup. Kat kl tak menyempat pulak singgah.. :D

    BalasPadam
  15. bubur marry brown mmng sedap pon lma nye tak mkn nugget dia pon sedap

    BalasPadam
  16. dah lama tak ke marry brown ni
    dulu suka makan bubur dia, sedap!
    yes, buaian tu! memang suka duduk ayun sambil makan

    BalasPadam
  17. Sama la..kami anak-beranak memang suka bubur marry brown.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code