Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

wW #46 : Unfollow

Assalamualaikum





Nota Kaki : Yang tak update lebih setahun baik unfollow..


Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. kdg trfkir nape deme tak updte... ada yg tahu meninggal.. al-Fatihah..

    BalasPadam
  2. Kann..sejak ada button unfollow follwer sekejap bertambah sekejap berkurang

    BalasPadam
  3. Salam Aidil Adha sis...
    ermm.. ramai dah yang tak aktif kan... huhu

    BalasPadam
  4. abam kie pun ambik tindakan yg sama.

    BalasPadam
  5. lama jugak tuh kan setahun lebih menyepi..kite pun nak check jugak la..hehehe

    BalasPadam
  6. ok tq sbb buat entry ni haha

    BalasPadam
  7. kami pun pernah jgk check sapa yg tak aktif..ramai yg last update tahun 2011-2012 haha nak unfollow mereka..tapi sayang la pulak hihih.

    BalasPadam
  8. alamak kena audit jugak ni. hehehe tu lah kan. ramai jugak yang menyepi.

    BalasPadam
  9. saya pon penah tak aktif setahun..
    la ni baru muncul balik..
    hehe..

    BalasPadam
  10. aa kan baru pasan ada unfollow...

    BalasPadam
  11. Saya ni button follow pun takda dalam blog. Lagilah kasihan. So tak payahlah sibuk nak unfollow. Tapi kalau bloglist tu tak berupdate selama setahun lebih lebih, memang saya delete aje. Saya assume memang mereka tak mahu berblogging lagilah ...

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code