Apa Yang Perlu Dilakukan Ketika Lapar?

By Mar Mansor - 9:30 PG


Kredit to Google

Situasi sekarang..emmm...perut terasa lapar..

Apabila perut terasa lapar, tak perlu buat apa-apa. Buat kerja seperti biasa. Tapi, mood bekerja macam down sikit. Apa tah lagi kalau buka blog rakan-rakan ada yang tayangkan makanan, confirm meleleh air liur.

Tunggu jam 10 pagi, boleh beli sarapan.


K.



Nota Kaki : Mood kelaut..


  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. minum air bebanyak... sy slalu bt camtu bila tak sempat brkfast =D

    BalasPadam
  2. standby kudapan dalam handbag.hihihi.itu yg sy selalu buat.

    BalasPadam
  3. kena standby biskut nih... xpe2.. latih diri hdpi puasa juga tu...

    BalasPadam
  4. kalau lapar minum air jelah buat tahan...kalau kaksura lapar..terus gi kedai..kat sini..kiri kanan kedai..selalunya kaksura beli roti..

    BalasPadam
  5. Sama ler kite..lapo gak nie..xsabo nak tunggublunch..

    BalasPadam
  6. gerai y saya selalu singgah tak bukak pulak arini..tu y tahan sampai jam 10 pagi..lunch time malas kluar..nak marathon bw..

    BalasPadam
  7. lapar gak ni. huhuhu.. posa ganti hari ni

    BalasPadam
  8. lapar kalu ubatnya mmg kena makan je la..hihi.
    xda bawa bekaln stok letak dlm laci ke ibu?
    kudapan ke..gula2 ke..

    BalasPadam
  9. niesa kalau lapar mmg minum air xhenti2..hehe..

    BalasPadam
  10. Kalau nrl kat opis ni memang standby macam2... laci opis cam poket doraemon lak... hehe... :)

    BalasPadam
  11. kalau lapar ye makan..hehe
    kalau saya kat opis ni dah standby segala macam kudapan =)

    BalasPadam
  12. Lain kaai standby bawak kudapan mar..bile lpr leh knyah2

    BalasPadam
  13. baca ni pun rasa lapar pulak..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.