Naga Jatuh Di Johor

By Mar Mansor - 1:30 PTG


Pagi tadi dapat whatApp dari member. Ada benda jatuh kat apartment tanjung puteri, Johor. Mula-mula tak ambik port sangat. Pastu bila belek betul-betul...ermmmm...menda ni? Ular? Buaya putih?

Eh?? Eh???

Naga?? Biar betik.




Pastu baru ni tanya en. Google kan. Haruslah. Perkara sensasi haruslah tahu.





gambar naga putih
Berita Gambar Naga Putih di Johor Bahru : Fakta atau tidak. Tiba-tiba hari ini Malaysia dikejutkan dengan penyebaran gambar naga putih di Johor Bahru yang dikatakan telah dijumpai di Apartment Tanjung Puteri Johor Bahru. Ramai yang terkejut dan ada juga yang cemas tanpa membuat semakan kesahihan berita gambar naga putih ini. Sehingga…
Sehingga ada yang tergamak menyebarkan berita kononnya Naga Putih ini telah jatuh dari langit dan terus menemui ajal. Yang melucukan lagi apabila pihak kerajaan telah mengambil bangkai naga putih ini untuk tujuan dianalisa.
Ermm…
Hakikatnya sebenarnya berita gambar naga putih yang kononnya ditemui di Johor Bahru telah lama disebarkan di laman sesawang Weibo iaitu laman sesawang yang terbesar di China. Harapan Berita Semasa tidak disebarkan lagi gambar naga putih ini untuk tujuan mewujudkan ketenteraman di media sosial [Bernama Malaysia]sumber Berita Semasa


  • Share:

You Might Also Like

26 comments

  1. ada ternampak juga tadi, like seriously naga???

    BalasPadam
  2. mar,siap ada yang kata jatuh kat pasir gudang...heran la..takde pun dengar kat sini

    BalasPadam
  3. errr td baru nmpk kt FB...huhu

    BalasPadam
  4. uikkk..apa bnda tu?naga ke?

    BalasPadam
  5. betul ke...mcm geli plak ye..

    BalasPadam
  6. betul ke ni mar?? cam tak caya jer..

    BalasPadam
  7. kalau ada pun..tak nak la terserempak ngan binatang camni..takut wehh..:)

    BalasPadam
  8. mungkin sbb dragon ball yang ke tujuh dah dijumpai tu yang die muncul hehehe

    BalasPadam
  9. ha'ah lah macam naga...betul ke?

    BalasPadam
  10. Betul ke ni? Naga rupa gini ya?

    BalasPadam
  11. cam naga dragon ball tu..entah le betul ke tak..susah nak caya

    BalasPadam
  12. Johor pulak yg dijadikan tempat gossip. Buat kakak takut aje Mar. Betul ke atau rumors aje ni?

    BalasPadam
  13. Sulit pcaya..la..
    Betul ke ni.?? Tp nampak cam asli..hehe

    BalasPadam
  14. isk isk... ingat kan naga betoi

    BalasPadam
  15. Dengar citer baru2 ni yg naga tu org yg ukir... betul ke?

    BalasPadam
  16. Memang sibuk betul sy hingga tak perasan sgt dgn isu semasa minggu lpas... Huhu

    BalasPadam
  17. ada gak bace psl naga nih..de yg ckp jtuh kt kebun gerik perak

    BalasPadam
  18. naga ni adalah palsu........ jangan caye

    BalasPadam
  19. naga ni adalah palsu........ jangan caye

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.