wW #38 : Tak Perlu Komen

By Mar Mansor - 8:00 PG






Nota Kaki : Kecik ati ai bila nak drop komen...



  • Share:

You Might Also Like

23 comments

  1. tanda ??? jugak nie.. sapa yg buat awk kecik hati nie..cer citer..cer citer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog yang saya baca entrinya selama ni boleh komen tapi satu hari ni saya baca dari A-Z dan saya nak komen seperti komen saya taip tu tapi tak boleh..sobbss..
      takpe..takyah penat2 jari jemari ni nak taip komen kan..hehe

      Padam
    2. ehh ada jugak macm ni??hheheh

      Padam
  2. Kalo dekat satu entry x pe juga, kalo kat semua entry lg kecik hati..

    BalasPadam
  3. alahai...tak pernah kena lagi...tak patut la macam tu....

    BalasPadam
  4. Agaknya dia tgh renovate blog kot.
    Dulu saya pernah kene masa visit blog 1 famous blogger ni. Lepas sekian lama saya bukak, blog dia dah nampak lain n saya dah boleh komen.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak kot..tu ada tulis "team member" saya bukan team dia..saya follower saja

      Padam
  5. Kadang bukan empunya blog nak buat gitu tau Mar tapi blogspot tu sesuka aje. Macam kakak punya sekejap hari itu kakak tak suruh pun buat verification tapi tetiba timbul. Kakak sentting balik NO pun still appeared juga. Degil kan blogspot tu hihi...

    BalasPadam
  6. memang boleh ye setting gitu?

    BalasPadam
  7. Aduh, kalau saya haruslah sedih! Terasa diri tak dihargai. Tak dikenali tu biasalah :) Saya ni bukan jenis silent reader. Kalau baca tak dapat komen, memang rasa nak meroyan je. Malas nak datang balik nanti.

    BalasPadam
  8. xnah tgk mcm ni lagi
    ada pulak komen style team member bagai adoyaii

    BalasPadam
  9. team member tu mcm mana pulak..setau nad follower jer..hermm

    BalasPadam
  10. ooo kena jadi team members dulu lah kut Mar, tak pe mai blog kak ana boleh je komen.. senyum sikit :) hehe

    BalasPadam
  11. Oh, boleh jugak ye set macam tu. Baik tak yah letak comment box terus.

    BalasPadam
  12. tak pernah lagi jmpa camtu... huhu

    BalasPadam
  13. Hihi....boleh pulak gitu yek....

    BalasPadam
  14. Kot ada yg pernah komen teruk2 kot kat blog dia. Tp dia tak tau cemana nak handle, so dia terus je block comment. Agaknya la. Takpe Mar, Mar komen je la kt blog saya. Saya sedia approve.

    BalasPadam
  15. Alahai siannya..xleh nk drop komen

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.