Cawangan Baru Lemon Tree di Megah Ria

By Mar Mansor - 10:00 PG

Assalamualaikum

Cawangan Baru Lemon Tree di Megah Ria | Minggu lalu dapat join opening cawangan baru Lemon Tree di Taman Cahaya Kota Puteri. Kawasan ini agak baru, tapi kalau korang tahu Taman Megah Ria, ianya berhampiran dengan taman ni sahaja. Yang paling best, cawangan baru Lemon Tree ini berdekatan sangat dengan tempat kerja saya di Kawasan Perindustrian Kota Putri hanya lebih kurang 4 minit menaiki kenderaan.


Cawangan baru di Megah Ria ini merupakan cawangan ke-9. Tahniah buat Lemon Tree atas membukaan cawangan baru dan memudahkan orang ramai merasai keenakan masakan di sini.


Melangkah masuk terus akan nampak kaunter bahagian hadapan pintu. Ternyata Lemon Tree merupakan restoran yang sesuai untuk bersantap bersama keluarga besar mahupun kecil sebab ianya direka dengan penuh ketenangan dan selesa.


Terdapat banyak pilihan menu samada western atau local. Malah, menu untuk kanak-kanak juga disediakan. Kita tengok menu-menu yang sedap ni.

Asian Style

Gong Bao Chicken

Mee Goreng Mamak

Yang Chaw Fried Rice

Seafood Cheese Baked Rice

Burger

Hawaiian Chicken Burger

Black Pepper Egg & Cheesy Beef


Fisherman Wharf

Grilled Salmon Fillet

Hichory BBQ Ham & Cheesy Grilled Perch Fish

Chicken Chop

Hichory BBQ Ham & Egg Grilled Chicken Chop

Black Pepper Ham & Cheesy Grilled Chicken Chop

Pizza Station

Spicy Tuna

Island Seafood

Dessert

Tiramisu Cake

Double Chocolate Cake

Dessert tu memang recommended sangat. Kalau korang makan di sini, mesti cuba tau. Pelbagai hidangan air juga turut disajikan. Air pun banyak pilihan jangan risau. Overall, makan di sini memang memuaskan hati ditambah pula portionnya yang banyak.

Ha..apa lagi, jom lah terjah cawangan baru ni.


Restoran Lemon Tree - Cawangan Megah Ria
No.39, Jalan Kota 2,
Taman Cahaya Kota Puteri,
81750 Masai, Johor.

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. suka sangat dengan tiramisu tu..sedap

    BalasPadam
  2. terliur tengok kek dia.. menyelerakan betul!

    BalasPadam
  3. Nanti nak cuba juga kat sini..
    Lemon Tree menu dia semua sedap!

    BalasPadam
  4. alaa teringin nak makan sini kak tapi jauh naaa.hehe.. tolong tengok jela

    BalasPadam
  5. Semuanya nampak sungguh menyelerakan. . Tunggu LT buka kat area Pulai plak

    BalasPadam
  6. Sedap2 makanan kat siniii...paling suka island seafood pizza tuuu

    BalasPadam
  7. Ya ampun. Lapar! Jom Mak Buyung. Kita makan sini lagi?

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.