Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Potluck JDT Blogger - Sesi Bergambar & Makan

Assalamualaikum

Potluck JDT Blogger - Sesi Bergambar & Makan | Belum tamat lagi ye entri ini. Meskipun perjumpaan kami sekejap je, tapi banyak sesi untuk dikongsikan. Padat gitu.


Bila makanan sudah teratur, maka berebut-rebutlah kami ambil gambar. Dah macam buat job review. Hanya blogger-blogger yang faham kan?


Pantang ada kesempatan, mesti berwelfie. Layan lah sedikit welfie dari kami.



Sambil acara Sesi Tukar Hadiah berlangsung, sempatlah berwelfie bagai. Handphone canggih lah jadi mangsa untuk ambil gambar. Terima kasih pada mereka yang share gambar di whatsap group JDT Blogger.





Ini sesi makan. Masing-masing sibuk melayan anak masing-masing. Perut pun wajib dilayan. Pelbagai Juadah Bersama terhidang. Sedap-sedap belaka.




Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. macam nak buat lagi je potluck ni...syok dapat kumpul ramai-ramai

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. memang meriah anum..seronok dapat berkumpul

      Padam
  3. assalamualaikum mar...memang seronok dpt join sesama...hepi semuanya hari tu..
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam mama..memang seronok kan..

      Padam
  4. bestnya gathering buat potluck

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code