Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Dinner di Mewah Cafe Today's Market

Assalamualaikum

Dinner di Mewah Cafe Today's Market | Bulan lepas punya cerita ni. Godek-godek galery dalam handphone, terjumpa gambar-gambar ni.

Kisah bulan lepas semasa emak dan abah datang bertandang. Kawasan perumahan saya dengan Seri Alam sebelah-sebelah je. Mula-mula kami ke D'Cabin, tapi memandangkan ramai yang menunggu ditambah pula hujan renyai, kami ke Today's Market ajelah.

Menu pilihan kami untuk tetamu.




Abah kata, takyah order banyak-banyak sangat sebab sudah malam.

Mewah Cafe terletak bersebelahan Today's Market. Makin malam, makin meriah di sini. Mewah Cafe juga dibuka dari tengahari. Pelbagai pilihan makanan ada di sini.


Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. wah..dah lama giler tak masuk today's

    BalasPadam
  2. best jugak tempat ni,boleh la nanti ke sana..

    BalasPadam
  3. Mewah ni dalam Todays atau sebelah Todays, Mar?

    BalasPadam
  4. wah..meriah juga mewah cafe mlm2 eh..kalau tengok de'cabin penuh, ain pergi kfc je..hihi

    BalasPadam
  5. Seronoknya makan bersama keluarga kan

    BalasPadam
  6. Salam singgah! Anda dijemput join GA saya! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  7. Lepas ni nak try lah mkn kat mewah cafe..hehe

    BalasPadam
  8. Setiap hari ahad, mak x masak....then memang akan beli kat sini je...banyak lauk pauk time lunchh woooo~

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code