Pengomen Mei 2014

By Mar Mansor - 1:00 PTG


Rakan-rakan yang rajin singgah dan drop komen di blog ini. Terima kasih atas sokongan kalian. Bermula bulan April (bulan lepas) ada hadiah menanti bagi pengomen tegar (no.1) sebagai tanda penghargaan atas kesudian kalian ke blog ini.

Hadiah apa tu...ha.. tu suka ati den nak bagi apa ye..


 banner
Terima kasih kepada Mimi Azirah
(klik banner untuk ke blog Mimi)


Senarai yang lain ibu akan masukkan ke dalam bloglist blog Janji Kita. Bloglist Jun. Gigih merombak bloglist.


Orang memberi kita menerima..
Orang singgah rumah kita, kita singgah rumah mereka pula..


Tapi, tetap akan melawat rumah yang lain-lain juga andai masa mengizinkan. In sha Allah..





  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. eh Farah Waheda tu adalah saya... ha ha ha, saja balas mar ni... sama2lah kita support each other...

    BalasPadam
  2. alhamdulillah
    saling kunjung mengunjungi baru betui ea :)

    BalasPadam
  3. eh, tak sangka pulak blog saya tersenarai...thanks ye ibu. hew hew

    BalasPadam
  4. kaksura n0 5..kira ok le teww..
    blog mar ni antara blog yg kaksura wajib singgah..:)

    BalasPadam
  5. yeahh dpt kalahkan kak sura hahahahahaha..
    kira bln ni cemerlang lah iols ekekeke

    BalasPadam
  6. eh! tesenarai jugak hihihi... sama2 la kita menziarah ye...

    BalasPadam
  7. tahniah mimi
    eh saya pun adala dalam senarailah =)

    BalasPadam
  8. tahniah buat pink ummi..
    mmg pengomen tegar la..

    thanks juga masukkn link saya dlm bloglist jun :)

    BalasPadam
  9. Kena selalu singgah sini lagi nie.. =D

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah...tersenarai lg

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.