Ulang Tahun Perkahwinan Ke 3

By Mar Mansor - 12:00 PTG


Malam tadi bercadang nak buat draft and make schedule tapi hajat tidak kesampaian bila jam 9 malam Aisyah sudah mengaruk ajak tidur dan ibu pun tertidur bersama Aisyah.

Balik kerja jam 6 petang terus berdezup beli kek. Aisyah tak mahu duduk, mahu melihat panorama sekeliling. Rugi kalau tak nampak, katanya. Eh??


Sampai rumah, Aisyah dah rasmikan kek yang ibu belikan untuknya. Ambik le nak oi..sepotong je pun kan..ibu ada kek lain dalam peti ais. Har har har..


Tapau lamb chop je..hadap lepas maghrib sesama.


 =============================================


Selamat hari ulang tahun perkahwinan yang ke-3 buat ibu dan ayah. Tepek gambar sikit buat tatapan kalian. Tak sempat nak korek dalam CD bagai.

Majlis Pernikahan

Majlis Malam Berinai

Majlis Persandingan



Nota Kaki : Entri ringkas sebab minggu ni sangat sibuk..Tak sempat BW...so sorry hokeyyy... i lap u all...

  • Share:

You Might Also Like

26 comments

  1. selamat ulang tahun perkahwinan..^_^

    BalasPadam
  2. epi nberseri2 uols smoga bahagia hingga ke jannah aminn

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah dah 3 tahun..
    Selamat ulangtahun perkahwinan dari kakak buat Mar dan suami..

    Anak dara dah rasmikan dulu keknya ye:)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah...more and more years to go...

    happy anni..;D

    BalasPadam
  5. happy anniversary.. semoga berbahagia selalu :)

    BalasPadam
  6. happy anniversary mar & suami. moga hubungan kekal ke akhir hayat, insyaAlllah :)
    minggu2 ni pon ramai yg kawen kan?? nti sambut anniversary sama ngan tkh anvsry mar jgk hehe.

    BalasPadam
  7. beli nsetum, isi tabung cinta :)

    BalasPadam
  8. Barakallahu Lakuma fii khair Mar.. moga kekal hingga ke jannah..

    BalasPadam
  9. Happy 3rd Anniversary Mar..Semoga Bahagia Hingga Akhir Hayat...Amin

    BalasPadam
  10. semoga bahagia ke Jannah...

    BalasPadam
  11. Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-3. Semoga berkekalan hendaknya. Amin!

    BalasPadam
  12. happy anniversary sis...wish u love till jannah

    BalasPadam
  13. 3 thn sudahhh smga bahagia till Jannah...kasi la pic kawen sekeping yg besar ;p

    BalasPadam
  14. anniversary arini gak ke?eh sama plak anniversary kita...hepi anniversary sis

    BalasPadam
  15. happy annivesarry
    akak pun pertengahan jun nanti :)

    BalasPadam
  16. selamat ulangtahun perkahwinan Mar..
    semoga berbahgia sehingga ke jannah..:)

    BalasPadam
  17. selamat ulangtahun...
    smga kekal bahagia hingga jannah.aamiin :)

    BalasPadam
  18. slamat ulangtahun....smoga terus bahagia ke akhir hayat....

    BalasPadam
  19. Happy 3rd Anniversary.. semoga sentiasa bahagia bersama husband tersayang..=D

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah... Tahniah.. Moga kekal bahagia hgga ke syurga...

    BalasPadam
  21. Hepy Aniversery Mar...moga kekal bahagia sampai syurga ...
    seronokkan mengenang zaman dulu dulu...

    BalasPadam
  22. happy 3rd anniversary =)
    moga berbahagia ke jannah ye

    BalasPadam
  23. assalamualaikum mar...alhamdullilah semoga sentiasa bahagia...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.