Santai Ahad #4 ~ Mood

By Mar Mansor - 8:00 PG


Adakalanya mood hilang. Ada singgah blog kawan-kawan, baca, jadi stalker tapi tak tinggal jejak. Jejak as nuffnanger mungkin ada.

Beberapa hari ni, nak drop komen macam malas sikit.

Hari ahad, mood draft entri berderet-deret.






Nota Kaki : Mohon maaf dipinta andai....



  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Takpe rehat n dapatkan balik mood tu hehe :)

    BalasPadam
  2. cari balik mood yang hilang. hiksss :D

    BalasPadam
  3. biasa la kan..sma la kita kadang2 tu baca dri atas smpi bwh tapiiii tetiba tak tggl kn jejak heheh ;p so kita menyumbang kt nuffnang je la ek

    BalasPadam
  4. Salam ceria hari minggu buat Mar sekeluarga.. :)

    BalasPadam
  5. lumrah kehidupan..mood pun ada pasang surutnya kan..:)

    BalasPadam
  6. Samalah mar.
    Saya pun stalk je.
    Tapi baru weekend ni semangat tu datang balik.
    Alhamdulillah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita rindu semua kawan-kawan bloggers. Tapi takde mood nak comment.
      Acaner tu?

      Padam
  7. kalau weekend mood memang santai je kak :)

    BalasPadam
  8. Sy ni hari minggu la busy.. sbb hubby cuti, x.pun balik kampung.. mood blog mmg kelaut lah..isnin pun belum tentu.sembuh

    BalasPadam
  9. Hari minggu sy mmg masa dgn family... Entry autopublish je.. Mmg x bw hari mggu .

    BalasPadam
  10. OKje pun sama Mar...bukan tak mau tp tak sempatlah.... pagi buat entri, masak dah habis separuh hari, ptg ambik budak sekolah...tu tak campur mengantuk lagi tu haha...Mlm mmg tak sempat....sebab laki dah balik hihi Ada yg kena sound nanti

    BalasPadam
  11. Biasalah Mar bila mood menghilang ni. Saya pulak mood tetap maintain berkobar-kobar cuma takda kesempatan aje. Adakalanya free memanjang laksana makan gaji buta je tapi adakalanya sibuk mengalahkan Perdana Menteri!

    BalasPadam
  12. Biasalah..adakaladah buka laptop pun tak tau nak tulis apa

    BalasPadam
  13. Lya ni lgi la, x smpt nak bw..bz memanjang huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.