Setiap Bulan

By Mar Mansor - 2:00 PTG



Setiap bulan mesti dapat. Tu yang makin lama, makin tebal. Entah kenapa saya nak kumpul ntah. Simpan dalam drawer almari baju.


Ini baru 5 tahun 4 bulan punya slip. Makin lama kerja, makin tebal lah kan. Kenanganlah sangat! Sayang sangat kot.

Tempat lama semua saya dah buang.




Nota Kaki : Kumpul-kumpul, jual..dapat duit..






  • Share:

You Might Also Like

27 comments

  1. Simpan jngn tak simpan tu... 12 keping lagi utk tahun 2015 ni tak termasuk klu ada tambahan lain2.. :D

    BalasPadam
  2. sejak slip pakai sistem,..dah tak simpan pun....

    BalasPadam
  3. Kalau jual dapat duit, ok juga tu... :)

    BalasPadam
  4. hihi..
    lya simpan setiap 6bulan aje..

    BalasPadam
  5. ha ha ha. sy pun simpan. saje suke suke kan.

    BalasPadam
  6. oldschooll seyh.... Kilang papaglamz guna on9 jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kilang kami ni belum ada online..camnilah

      Padam
  7. saya dari tempat kerja lama pun masih kumpul tersimpan rapi...
    Tapi skrang dah ada slip online, tetap juga rajin save dan simpan dalam folder :)

    BalasPadam
  8. dah sayang ,nak buat camna ... simpan je la ...

    BalasPadam
  9. Yg dulu dh selamat dh buang..skang nie duk simpan dlm folder kat outlook..hehe

    BalasPadam
  10. Slip apa ni? Hehe.. Biasa. Lah.. Org X bekerja ni X tau menda² ni

    BalasPadam
  11. Farah pun simpan jugak.. memori la sangat kan..hehehe...=D

    BalasPadam
  12. Apa bendanya tu sis.nnt blh recycle kihkih

    BalasPadam
  13. Saya pun ada simpan jugak tapi dari tahun 2012 jer..

    BalasPadam
  14. slip gaji ekk?
    aida skang online ~ tgk cek betul, log out :)

    BalasPadam
  15. Sekarang dah online mar..kiki..
    Tu pun cik akak jarang print..emm

    BalasPadam
  16. slip gaji ? mai kumpul skali kat rumah CT ni mak ayah nye hehehe

    BalasPadam
  17. Dah lama tak tgk benda ni. Kenangan tu,.

    BalasPadam
  18. sy guna online.. tak print pun.. simpan je..

    BalasPadam
  19. Paid slip ke tu?
    Tebalnye...berapa tahun punya?

    BalasPadam
  20. slip gaji ea? :D sy pun suka simpan benda2 macam ni, tiket train lah, tiket flight. resit2. tapi lama2 buang jugak. makan spaces

    BalasPadam
  21. Rajinnya akak....bagus betul...

    BalasPadam
  22. Saya pun simpan juga, Mar. Bayangkan 10 tahun punya cerita. Memanglah tebal :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.