Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Cara Mudah Follow Saya

Assalamualaikum


Cara Mudah Follow Saya | Follow blog tidaklah susah mana. Sejak kebelakangan ni, follower susah betul nak naik. Dalam sebulan nak tambah seorang follower pun cam tenat nak dapat.

Follower blog ni mahal. Sangat mahal untuk dapatkannya. Sebab follower berhak nak follow blog yang mereka mahu. Follower blog, tak mudah untuk dibeli. Tak macam fb dan ig. Sebab tu saya katakan follower blog ni mahal!

Rajinkan diri join Giveaway rakan blogger lain. Sesambil tu, tak salah ambil masa sedikit untuk blogwalking blog rakan blogger lain yang join giveaway yang sama. Beramah mesra sikit. Budi bahasa, budaya kita. Kan??

Bila terjah blog rakan yang join giveaway ni, baru kita perasan yang kita belum follow blog dia lagi. Nak follow, senang je. Tu ha, tekan saja button Follow.


Eh? Jadi macam ni? Jangan risau..



Tekanlah button follow tu 3, 4 kali. Jangan cepat putus asa. Senang je. Tak susah pun. Bila berjaya, paparan akan seperti ini. Cepat-cepat tekan button follow merah tu.



Ok, saya dah berjaya follow pun. Tak susah kan?


Demo dibuat melalui blog http://shafyqahazahar.blogspot.my/. Jom follow. Tahniah kerana blog anda telah terpilih secara tak sengaja. Anggap je rezeki. Hehehe..

Oleh kerana ianya tak susah mana pun. Jemput ye follow blog saya!
Atau boleh guna tips ini,

http://jnjikita.blogspot.my/2016/08/berjaya-follow.html


Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Oh! ramai aje follower blog janji kita daripada follower Mrs. A.
    Mrs. A okay jer...

    BalasPadam
  2. Wh dah ramai followersnye tu.

    BalasPadam
  3. Kadang dpt, kadag x tu..kena try byk kali

    BalasPadam
  4. Betul tu. Nanti ana join GA SK ye 😊😊

    BalasPadam
  5. kak mia ni asyik tak boleh je mar... huhuhuhu sedih takleh follow back time ni..

    BalasPadam
  6. Kadang2 kena tekan banyak kali baru boleh follow certain blog :)

    BalasPadam
  7. Kadang kalau error macam tue refresh satu or dua kali baru dia akan muncul button follow

    BalasPadam
  8. akakkk. blog uyul takde pun button follow tuh. T__T

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam
  9. yay elsa follow sis sejak sis join ga elsa hehe. tak sabar nak dapat followers tinggi macam sis :*

    BalasPadam
  10. eh blog saya tu :D done follow sini jugak ><

    BalasPadam
  11. assalamualaikum mar...terbaikkk la..;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code