Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Penangan Legend of the Blue Sea

Assalamualaikum

Penangan Legend of the Blue Sea | Orang lain dah lama habis. Aku baru layan dalam 2 minggu lepas. Sanggup bersengkang mata kat rumah layan kat you tube. Ah lantak la kalau data habis. Yang penting kepuasan nak tonton. 


Ini pula kisah minggu lalu. Bekal beli jam 10 pagi dengan wak van biru. Waktu rehat, sanggup makan depan PC sebab nak habiskan drama ni. Ni dah last episod. Excited nak tahu apa penyudah cerita.


Kesian dengan si duyung hari-hari menangis agaknya merindui si cinta hati. Confirm banyak gile mutiara kat dasar laut ni. Bayangkan kalau hari-hari duyung ni nangis selama 3 tahun. Bayangkan!

Macam duyung betul kan? Teruja juga melihatnya. Tu terus print screen simpan dalam blog buat kenangan. 

Untuk sinopsis, boleh klik SINI


Macam biasa, kisah adaptasi dongeng kanak-kanak ni berakhir dengan kisah yang gembira. Happy ending katanya. Memang pun.



Nota Hati : Hati saya tetap suka Scarlet Heart..



Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. uyul belum tengokkk lagiii.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam
  2. cter nie best...sukaaaa...
    meh la join segmen yang masih berlangsung....
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-seindahcerita-by-nieyl.html

    BalasPadam
  3. pasni layan Innocent Defendant & Ghost. sangat besttt 😉

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code