Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Lazada Birthday Blogger Contest

Assalamualaikum


Lazada Birthday Blogger ContestLazada Birthday Sale (http://www.lazada.com.my/birthday-sale/)  berlangsung dari 22 - 24 Mac 2017 di mana diskaun hingga 90%! Malah mungkin korang antara 30 blogger bertuah untuk menang dalam Lazada Birthday Anniversary sale giveaway


Lazada sudah tidak perlu diperkenalkan lagi sebab ia merupakan web shopping online yang terkenal dan agak trending di Malaysia, Philipina, Indonesis, Vietnam, Singapore dan lain negara juga.


Kenapa Suka Shopping Di Lazada?

 Sepanjang pengalaman bersama Lazada ni, harga tidak pernah mengecewakan sebab ada diskaun, lebih-lebih lagi bila sales.
- Sentiasa up to date.
- Sentiasa menawarkan harga yang berpatutan, malah sentiasa ada sales!
- Cara shopping online yang sangat mudah dengan hanya perlu klik-klik barang yang kita mahu.
- Servis yang efisyen dan pantas. Sentiasa di update melalui emel atau SMS.
- Penghantaran juga pantas. Biasanya tidak kurang 3 hari barang sudah selamat terima.


My 3 Wishlist ❤❤❤

Berkira-kira untuk beli untuk pembelajaran Cik Aisyah. Lagi pula ia nampak agak kukuh dan boleh di adjust samada nak tinggi, nak rendah. 




Impian ni tau. Ntah apa berkenan dengan hnadphone ni. Tapi yang pasti sebab design dia dan ada pilihan warna merah jambu!


Memandangkan jam tangan murah yang selalu saya pakai cepat habis bateri. Gatal pula tangan ni nak pakai jam tangan mahal. Ni kalau dipanjangkan ke en.suami mau juga dia termenung-menung memikirkan. Berkenan pula dengan jam tangan ni. Smart kan.



What do you think Lazada Malaysia can Improve?
Lazada sentiasa update dari segi improvement memandangkan ianya merupakan website shopping online nombor 1.

Harapn saya,
Moga Lazada beri perhatian kepada seller sebab ada seller yang menjual barang yang tidak berbaloi dengan harganya. Memandangkan pelanggan tidak dapat membelek barang mereka di depan mata, kadang-kadang barang yang diterima tidak seindah gambar paparan di website. Pihak lazada perlu meneliti review pelanggan terhadap seller.

- Pihak Lazada juga perlu memastikan khidmat penghantaran barang tepat pada masanya. Pilihan syarikat servis penghantaran juga perlu dititikberatkan.

What is Your Birthday Wish for Lazada Malaysia?
Semoga dengan menginjak usia 5 tahun, Lazada akan terus sukses disamping mengekalkan prestasi perkhidmatannya. Teruskan melihat komplen pelanggan sebagai satu tunggak kejayaan.
Terus  berikan perkhidmata yang terbaik dan kenali pelanggan setia anda.

 Untuk sertai, boleh layari http://www.lazada.com.my/blogger-contest/
Terdapat banyak hadiah menarik untuk pemenang. Mana tahu ada rezeki untuk menang kan...


Prizes – More Participants More Winners 

Depending on the overall number of participants there will be either 10, 20 or 30 winners: 

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st  Prize: 1 x RM300 Lazada Shopping Voucher
2nd Prize: 3 x RM200 Lazada Shopping Voucher
3rd Prize: 6 x RM100 Lazada Shopping Voucher

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500 Lazada Shopping Voucher
2nd Prize: 7 x RM250 Lazada Shopping Voucher
3rd Prize: 12 x RM125 Lazada Shopping Voucher

3. More than 100 Participants (30 winners)    

1st Prize : 1 x RM800 Lazada Shopping Voucher
2nd Prize : 12 x RM300 Lazada Shopping Voucher
3rd Prize :17 x RM150 Lazada Shopping Voucher


Contest berlangsung dari 1 Mac hingga 23 Mac 2017 (11.59pm). Jangan berlengah untuk sertai peraduan ni. Lebih ramai yang sertai, lebih meriah tau!




Catat Ulasan

25 Ulasan

  1. Good luck sis 😄😄😄

    BalasPadam
  2. good luck sis =)
    btw, jemput singgah tempat saya =)

    BalasPadam
  3. Wow..Boleh join nih...Good Luck Mar..

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mar....selamat berjaya mar...:)

    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  5. Wowww best ni...jom join ramai2 yeyyy...good luck dear!

    BalasPadam
  6. Good luck...saya pun dah join

    BalasPadam
  7. good luck mar
    menariknyaaaaa....boleh skodeng date sale tu:)

    BalasPadam
  8. good luck, smart lah wishlist tu

    BalasPadam
  9. Good luck! more participants more winners terbaiklah LAZADA

    BalasPadam
  10. All the best ya! semoga kita ada rezeki la nak menang hadiah wang tunai tu hehe.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code