Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Sekilo Setiap Hari

Assalamualaikum


Sekilo Setiap Hari | Meninjak usia 33 ni, lemak-lemak dah mula tepu. Sudah dah nak susut berat ni. Senang je nak timbang berat badan ni. Naik je penimbang kat production. Accurate because calibrate every year.

 ~ Sebelum ~

~ Selepas ~

Apa yang sebelum dan selepas ye?

?

?

?

?


Ni ha, safety shoes je buat berat,. Hehehe..

Sebelum dan selepas buka safety shoes.



Nota Hati : Nak fit please...



Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. sy minum susu tepung everyday 4× sehari sebab akan kenyang minum susu tu, jadi makan hanya sedikit sebab dah kenyang 😄 pastu buat aktiviti yg boleh keluarkan peluh

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mar....boleh pi gym mar kalau nak fit...mcm kak mia n uyul...:)

    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  3. Uish ringan dah la tu kak. Saya 70 lebih ni haha

    BalasPadam
  4. 49? kena tambah ni bukan kurangkan.

    BalasPadam
  5. Saya nih 3x ganda berat dari tuh..nak nangis bucu katil la..haha

    BalasPadam
  6. Kak Sue nak fit jugak..kadang naik tangga dalam rumah pun menyugap..

    BalasPadam
  7. kahkahkah..mati2 ingat selepas tak makan nasi sehari ke..hahaha

    - JOM JOIN GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM -

    BalasPadam
  8. Sama la kiter..
    Eksesais pun tak berapa jalan jugak.
    Nak makan ubat kurus takot la pulak. Huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code