Kenangan 11 Syawal 1439H

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Kenangan 11 Syawal 1439H | Oleh kerana hari itu hari bekerja, malam je waktu yang free untuk menjemput tetamu.

Cikgu-cikgu Aisyah datang beraya. Kebetulan pula en.suami terpaksa balik lambat hari tu, saya pun masak simple-simple je. Sempat jugalah masak mihun goreng simple takpa sayur. Huhu..

Selain tu, hidangkan juga keropok siput yang kembang bila digoreng tu dicicah dengan sos cili. Tiada gambar sebab ingatkan ada ambil tapi rupanya tak ambil. Huhu lagi..


Inilah cikgu-cikgu Aisyah bersama pengetuanya.




  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. meriah kalau ada anak sekolah ni, cikgu-cikgu datang beraya, macam Sis dulu..

    BalasPadam
  2. terbaek :) salam aidilfitri :)

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    Entry terkini :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/saham-akhirat-insyaallah.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/8-jul-2018-majlis-tahlil-arwah.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/surat-cinta-daripada-allah-tentang-solat.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/sesi-blogwalking-julai-tamat-hati-senang.html

    BalasPadam
  3. wahh siap pengetua tu datang beraya...untungnyee aisyah haa

    BalasPadam
  4. Mama singgah bertandang ke blog sis petang rabu ni. MEriah raya tahun ni

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum sis, maznee tumpang lalu. Singgah blog walking.

    BalasPadam
  6. Rajin cikgu datang beraya rumah anak murid.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.