1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

By Mar Mansor - 2:00 PTG



 BUBBLYNOTE
Klik banner untuk join


Apa yang best mengenai bubblynotes, ia mengongsikan bermacam ilmu tentang keibubapaan.
Farah pula jenis yang menulis tak pernah pendek, tapi saya tetap baca sebab saya suka baca bebelan kawan-kawan blogger saya. Siapa cakap tulis blog panjang-panjang orang tak baca? Saya baca ok.

Saya mengikuti bubblynote sejak Farah mengandungkan Ash dan kini Ash pun sudah lebih setahun! Dah besar kan..

Nak baca tentang Ash, boleh terjah blog cilik ni di imanfirash.blogspot.com.








  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. terima kasih mar, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  2. Moga murah rezki sis, lya pun suka baca blog sis Farah ni

    BalasPadam
  3. gud luck mar
    aah..blog farah tu hot abis..ari2 ada je dia nak ngomel hahaha

    BalasPadam
  4. memang suka baca blog farah ni..banyak ilmu..:)

    BalasPadam
  5. semoga berjaya . banyak entry parenting kat blog bubbly ni ...

    BalasPadam
  6. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    BalasPadam
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  8. All the best and good luck Mar :)

    BalasPadam
  9. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.