Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Liebster Award by Cik Siti



Sekali lagi terkena! Kali ini ditag oleh Cik Siti. Nak kenal siapa Cik Siti tu? Moh ke blog dia.

Meh la jawab pertanyaan dan soalan yang telah beliau ajukan. Terpintal lindah nak speakang.

1. What do u think about my blog?
Simple and nice. Keep it up.

2. What do u think about your blog?
I don't know but my reader can describe. Please..please.. (cam lah ada reader...hewhew)

3. Why are u blogging?
Just for fun. Share our joyful. (ntah apa la ayat aku ni).

4. Anything u want to know about me?
How long u get along with Prudential BSN?

5. What's your hobby?
Reading and blogging.

6. Where do u save ur money?
Under my pillow.

7. Do u love shopping?
Yes, i do!! Giler tak suka?

8. Have u bought a house?
Alhamdulillah, i have.

9. If u are married, how much ur hantaran? If not yet married, how much u think ur hantaran shud be?
I'm married. My hantaran only 8.5K + 10K + 5K - 15K.

10. What is ur fav cartoon?
Frozen

11. Why?
Becoz my daughter watching this cartoon every single day!






Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. Speaking London kita pagi ni ya sis hhee

    BalasPadam
  2. ehehhe.. comel jek tgk frozen ngan baby girl akk... hehehe.. :P

    BalasPadam
  3. Ok..Jawapan utk soklan number 10 & 11 tu mmg sama dgn saya..hoho

    BalasPadam
  4. Rasa macam salah masuk blog je hari ni tau, Mar. Ya ke ni si Mar yang biasa berkarya tu...

    BalasPadam
  5. Hehe di tag yeh Mar.....bukan main lagi spekang London hehe

    BalasPadam
  6. eh, salah masuk blog ke apa
    speaking london ler pula puan blog ni

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code