Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love


Assalamualaikum dan salam sejahtera
Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love

Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk mencari 15 blog yang akan menjadi penyeri di sidebar blog ini.. 

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Follow blog Truly Love;
  2. Add To Circle Google Plus +Maria Firdz ;
  3. Buat entry bertajuk Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love
  4. Copy coding yang disediakan dan pastekan di ruangan HTML entry dan Publish!
  5. Tinggalkan URL entry penyertaan di ruangan komen entry ini.
  6. Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
  7. 15 Blog akan dipilih menggunakan Random.org. dan akan dimasukkan dalam senarai bloglist di Sidebar Blog Truly Love.
  8. Lain-lain penyertaan yang tidak terpilih akan dimasukkan ke dalam Maria Firdz Bloglist.
  9. Tarikh Penyertaan : 25 September 2014 hingga 30 September 2014 (11.59PM)
Jom, sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini.. 

Catat Ulasan

18 Ulasan

  1. Jom join giveaway

    http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/

    BalasPadam
  2. Ramai jugak yang jopin walaupun segmen bloglist je..saya siap tanya orang ,nak tak blog dia masuk bloglist saya..sapa pun tak bagi respond padahal tak yah buat segmen dan up entry pun.tu pun tak laku jugak..heheheh

    BalasPadam
  3. singgah dr segmen yg sama

    jom support segmen bloglistm pertama sy pula

    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html

    BalasPadam
  4. singgh segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-oktober-truly.html

    BalasPadam
  5. Alamak sampai esok ke? Nak join jugalah!

    BalasPadam
  6. Good luck dear..semoga berjaya..Amin!

    BalasPadam
  7. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade singgah....

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-oktober-truly.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code