Pengomen Tegar Disember 2014

By Mar Mansor - 8:00 PG




Terima kasih kepada Khir Khalid, rajin betul beliau mengomen blog saya ni ye. Saya akan pos kan cenderahati untuk KK. Sebelum ini saya menggunakan perkhidmatan PTS, banyak kali. Tapi bila ada pesanan saya reject, sampai saya lupa pesanan yang mana satu, saya stop dulu lah menggunakan khidmat PTS. Kalau sebelum ni, pihak mereka cepat call saya kalau ada masalah.


Alamat KK harapnya masih ada dalam simpanan saya. Kawan-kawan lain, saya letakkan mereka di bloglist saya. Bloglist saya  juga sudah berubah. Saya akan rombak setiap 3 bulan sekali. Juga dengan menggunakan cara yang sama. Melalui komen terbanyak. Pengomen terbanyak akan dapat cenderahati dari saya. In sha Allah.





Nota Kaki : Hadiah pengomen bulan November akan saya pos juga sekali.. Masalah teknikal..




  • Share:

You Might Also Like

22 comments

  1. Selamat tahun baru... Papaglamz bw d pagi hari.. Hehehe

    BalasPadam
  2. Tahniah kk..tahniah juga smua..tq sis

    BalasPadam
  3. salam kenal mar.. baru perasan comment Mar kat entry bakso kubur cina.. hehe.. tu singgah sini terus =)

    BalasPadam
  4. kk mmg peramah ... kat byk blog dia ada ...

    BalasPadam
  5. Tahniah kk dan semua yg tersenarai..

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. t kasih Mar.. selagi diizinkan berblogging, akan sentiasa meninggalkan komen di blog rakan-rakan. Tahniah juga kpd yg tersenarai. Salam ceria tahun baru 2015 buat Mar sekeluarga.. :) :)

    BalasPadam
  7. Apa khbar mar..
    Hi, sori sibuk ckit..
    Nti seng2 kita dtg blog mar

    BalasPadam
  8. nama saya ada juga rupanya
    tahniah KK,, memang tak boleh challenge =)

    BalasPadam
  9. yuuuhuu yuhuuu kite nampak nama kite hehehe.. thank you ^^

    BalasPadam
  10. Tahniah buat diri sendiri dan semua yang tersenarai. Tak sangka pulak nama saya masih ada lagi, ingatkan dah terkeluar. Lama juga tak datang ke blog Mar ni. Hujung tahun sibuknya lain sebab nak cuti panjang. Masa kat rumah lagilah tak blogwalking.

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah...tahniah semua...^_^

    BalasPadam
  12. Tahniah semua termasuk la saya. Nama saya pun termasuk senarai jugak...hehehe

    BalasPadam
  13. alhamdulillah no 17 :)
    aida ni akan cuba bw sekerap mungkin.
    support blogger @ frens alam maya :)

    BalasPadam
  14. xde lagi dalam senarai ni... gigih nak jdi pengomen tegar ni lepas ni... hihihhi

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.