Rumah Flat Bakar Batu

By Mar Mansor - 10:35 PG

Assalamualaikum


Rumah Flat Bakar Batu | Rumah pertama saya tapi rumah kedua kami. In sha Allah... Kunci dah ambil bulan lepas, selepas bayar RM380 untuk kunci. Dapatlah masuk rumah ni, check defect, tengok suasana dalam rumah ni.

Buat masa ni, rumah kami belum buat apa-apa lagi. Kosong lagi sebab meter api dan air pun belum pasang lagi. Bab tu kena sediakan dalam lingkungan RM600.

Rumah ni comel je keluasannya. Ada 3 bilik dan 2 bilik air.


Pandangan dari atas tingkap. Nampak highway EDL.



Masih dalam proses mengumpul duit untuk memasang yang asas. Dah siap nanti, boleh la sewakan. Tapi, lambat lagi. Entah-entah tahun depan baru siap untuk disewa.


Nota Hati : Cepat atau lambat, selagi kita berusaha..






  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Cepat atau lambat tak kisah, yang penting hasilnya nanti :)

    BalasPadam
  2. tertarik bila baca tajuk post ni. rumah flat bakar batu. part bakar batu yang tertarik tu. hehehe. apa pun tahniah. dah dapat rumah ya. :)

    BalasPadam
  3. Tahniah. Pelaburan yg sangat bagus ni. 👍

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..Ok La tu...Janji ada utk anak2 nnt..huhu

    BalasPadam
  5. Pelaburan yang baik untuk masa depan.. ;)

    BalasPadam
  6. pelaburan yang bagus untuk masa depan

    BalasPadam
  7. Bestnya giler ada rumah sendiri.

    Entry terkini Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    BalasPadam
  8. huwarhhh seronoknya. kalau mcm tuh nanti uyul cari kak mar la kalau nak sewa kat jb.

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    BalasPadam
  9. wahh., untunglar mude2 dh ade 2 umh., tahniahnyerr., ;p

    BalasPadam
  10. Best jugak tau ada rumah ke dua mcm ni Mar. Masyukkk extra gitu hihi....
    Silap silap duit sewa tu dah boleh tampung monthly instalment

    BalasPadam
  11. Salam nk tanya. Rumah ni nama pemaju dia apa ya?

    BalasPadam
  12. Boleh mohon lagi ker. Mcm ner nk mohon yer

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.