Kenangan Bersama Blogger di Event BRILLIANCE PLAYSCHOOL

By Mar Mansor - 2:00 PTG

Assalamualaikum

Kenangan Bersama Blogger di Event Brilliance Playschool | 25.07.18 - Kami menghadiri event anjuran S-26 Progress di Aeon Tebrau, JB. Jemput baca di SINI untuk entri penuh yang menarik. 
Bersama Blogger Mak Lin dan Kak Eda.



Kredit pada Sis Lin sebab sudi ambil gambar kami.

Habis event, kami together-gether mencendol di bahagian atas. Sama juga macam Sis Lin, saya pun lupa nama kedai ni.


Saya order cendol original. Eh puas hati la sebab pekat. Tapi dek kerana pekat ni saya tak mampu nak bagi perabih. Kalau bawa balik confirmlah habis sebab saya simpan dalam peti ais punya.


Cik Aisyah kelaparan sebab dia tak mahu bersarapan pagi tadi. Makanya, saya order Nasi lemak Ayam Goreng Kunyit. Tapi, oleh kerana nasi lemak ni warnanya tak putih, Cik Aisyah saya tak jadi makan. Terpaksalah saya makan. Huhu..


Habis makan, berbual-bual dengan diorang kejap, kemudian saya pun meminta izin untuk undur diri. Dalam kepala dah terbayangkan budak Alif dah. Tak sabar nak ambil dia dari rumah pengasuh. Tak sabar nak marah dia sebab selalu cari pasal dengan ibu dia.. Haha..




  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. rindu nak gi event blogger mcm ni.. best!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ada peluang..marilah kita bersama2 memeriahkan suasana.

      Padam
  2. habis..bila lagi nak together² ni...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betula la tu kak..bila lagi kann..

      Padam
  3. Lupa ek apa nama kedainya..sampai sekarang aku tak ingat hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. resit pun dah buang.memang tak ingatlah..

      Padam
  4. Bukan Nyonya Leaf ke nama tempat ni? Mak pun lupa. Mak ingat KFC je. Kahkahkah.

    BalasPadam
  5. makanan tu nampak sedap. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 1050

    BalasPadam
  6. da lama tak jumpa kak mar..tassabar nak tunggu next week..hihihi

    BalasPadam
  7. Seronok kan bila berjumpa dengan rakan blogger yang selama ini hanya berjumpa di alam maya..

    BalasPadam
  8. syoknya! mknn last tu mcm namanya nasi mak kau ijau >.< hihi

    syaza follow~ salam kenal akk :) syaza asal johor juga. kg kat kluang

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.