Wajah Baru Janji Kita

By Mar Mansor - 12:10 PTG

Assalamualaikum


Ada yang datang jengah blog saya tak? Ada nampak perubahan apa-apa tak?
Mesti nampak kan?



Blog saya sudah berwajah baru. Saya rasa ianya lebih kemas, simple dan yang pasti, cantik.

Kali ini diubah suai mengikut citarasa saya. Cuma agak kecewa sedikit sebab template jenis ini tak mesra telefon. Mobile unfriendly.


Apa-apa pun, terima kasih banyak-banyak pada Kak Kathy, yang bertungkus lumus menyiapkan tempahannya.


Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya.



Nak edit blog?

Boleh cari Kak Kathy ye.






  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. ye lah, dah nampak lain..kemas, dan tulisan senang nak baca
    keep it up..hehe

    BalasPadam
  2. wah...cantik...tetap ada wane kegemaran kan

    BalasPadam
  3. Sweet color Mar, teringin jugak tukar wajah blog :)

    BalasPadam
  4. Warna pastel lawa je nampak. Bila lah saya pulak nak tukar wajah blog. Teringin jugak..

    BalasPadam
  5. Apa yg pasti satu paling kakak suka tulisan besar
    Kakak memang suka yg tulisan besar mudah nampak..

    BalasPadam
  6. Mar dah beritahu, of courselah perasan perbezaannya. Hahaha!

    Apa-apa pun saya setuju dengan Kakzakie. Tulisan besar ni bagus untuk orang yang rabun macam saya ni. Senanglah nak baca!

    BalasPadam
  7. Cntik2 memg kemas...lya on9 guna tab jdi mudahla nak open

    BalasPadam
  8. jelas dan terang nak baca hihi

    BalasPadam
  9. Perubahan yg baik.segar je mata datang sini.warna templete lembut

    BalasPadam
  10. Warna unggu lembut ni..
    Sejuk jer mata memandang Mar..
    Pastu tulisan besar senang akak nak baca hihihi..

    BalasPadam
  11. Wahh... kemas dan bersih... nampak kewanitaan pada blog ni. Semoga terus sukses Mar... :)

    BalasPadam
  12. cantik...kaler pun soft jer..;D

    BalasPadam
  13. simple and nice.. tak serabut.. ;)

    BalasPadam
  14. nice...
    simple but beautiful :)

    BalasPadam
  15. deme dah berwajah baru
    teman jugak x berubah ubah
    ater teman malas nak pikio caner nak ubah umah teman tu
    rasanya kena upah org hehe
    cantik umah deme skrg

    BalasPadam
  16. sesekali ubah baru bersemangat nak update blog..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.