November 27, 2017

Bergaya Dengan Softjeans Izz Branded

Assalamualaikum

Bergaya Dengan Softjeans Izz Branded | Dah lama juga survey-survey seluar untuk Alif. Pada mulanya, survey jogger pant, tapi ntah macamana terjumpa gambar ni. Ingatkan ini seluar apa, rupanya, inilah softjeans.

Tengok gambar, memang berkenan habis. Sehelai RM18. Ada banyak pilihan warna yang semua cantik-cantik belaka.


Oleh kerana 3 helai RM55, free postage, saya beli 3 terus. Pilihan hati saya, warna Navy, Black dan Brown.


Memang puas hati sangat. Dari segi material yang baik dan jahitannya yang cantik. Kainnya memang best tau. Dari gambar memang cantik, tapi tak sangka memang bila tengok depan mata memang terbaik lah.


Inilah jenama softjeans yang saya beli untuk Alif.



 Kalau berminat nak beli, boleh lah ke page INI.


5 ulasan:

  1. Memang murah harga rm18 tu tu mar

    Salam isnin dari Ibu

    BalasPadam
  2. Harga barang sekarang naik mendadak tiap kali naik petrol

    BalasPadam
  3. eh murahlah 3 lai RM55..kena bijak membeli hihih

    BalasPadam
  4. Murahla kak Mar. berbaloi kalau beli.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.