Flawless Dengan BB Cream SeQy

By Mar Mansor - 9:00 PG

Assalamualaikum


Flawless Dengan BB Cream SeQy | Seorang wanita sentiasa berkeinginan untuk tampil berseri sentiasa. Sebenarnya, tidak susah untuk tampil berseri, gebu gebas ni. Cuma perlu calit-calit, sapu-sapu, dah cantik dah.

BB cream Seqy Beauty ini agak ringan tekstruknya. Malah ia tidak melekit dan mudah menyerap ke kulit. Hanya dengan sapuan nipis, kulit muka kita akan berseri. Bukan itu saja, BB cream ini membantu untuk merawat kulit juga.

Saya memilih bb ceram natural untuk kulit muka saya. Ok la kot natural, takut kalau apply fair, nampak putih sangat. Uihhh sehh..

Packaging baru.


Alang-alang sudah membeli dan memakai bb cream, apa salahnya tambah pula Lip matte. Sudah lama idam lip matte Seqy ni. Saya memilih Lip matte calm sebab warna ini tidak terlalu menyerlah. Suam-suam gitu.


Best sangat pakai lip matte Seqy ni. Tak terasa sapuannya dibibir. Warna pun cantik. Yang pasti, ia memelihara bibir saya. Tak kering tau sebab bibir saya memang jenis kering dan mengelupas.


Saya pakai skincare Seqy
Saya pakai bb cream Seqy
Saya pakai Lip matte Seqy




  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. skrg ni mcm2 jenama lipstik matte nih yek...
    lawo color tuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. trending kan. tapi lipmatte seqy ni best

      Padam
  2. teringin nak guna lipmate seqy tu..nanti roger2 ek

    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  3. Wahh..sweettt..cam best je mar tgk yg lip matte tu..kene try jugak ni 😀

    BalasPadam
  4. ehh serius la mar..memang nampak kulit mar cantik sangat..bukan bodek tau..pujian ikhlas ni hehehe

    - Hernee Nazir -

    BalasPadam
  5. makin cantikkkk laaa akak kita sorang nihh ishhh jeles.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.