Kejadian Sebelum Program Kasih JDT Blogger

2:00 PTG

Assalamualaikum


Kejadian Sebelum Program Kasih JDT Blogger | Saja nak kongsikan persiapan yang kami lakukan untuk menjayakan Program Kasih tempohari. Perlu ada kegigihan yang tinggi dan kerjasama antara ahli.

Apa-apa pun tahniah buat mereka-mereka yang telah berusaha keras. Orang-orang kuat bekerja di malam hari sebelum kejadian esok hari nya yang lebih mencabar.
 
Ini, goodies beg dari sponsor yang saya bawa ke Kluang ketika sesi perjumpaan bersama wakil PKAYIK.

>>> Perjumpaan Wakil JDT Blogger <<<


Dengan sebotol besar sabun saya angkut, dah alang-alang kan. Beli di Joywash Bukit Dahlia.


Tengoklah semangat dan usaha mereka untuk menjayakan program ini. Tahniah korang. Terima kasih segalanya.


Suasana dalam Dewan Ikhlas di mana kerusi telah disusun. Banner hasil kreativiti Uyul juga telah dipasang.

Blogger Uyul Rosli, Wawa Ashihara dan Yaya Cendana, membuat persiapan di malam hari.


Persiapan di Dewan Ikhlas



Ini pula persiapan dia Dewan Makan.


Lain pula ceritanya di sebuah hotel berhampiran PKAYIK. Persiapan lain pula yang sedang dilakukan di situ. Blogger Hernee Nazir, Kisah Si Diary dan Kasih Juju bertungkus lumus mempacking, memasukkan barang-barang sponsor ke dalam beg.


Gigih kan? Besar sungguh jasa mereka semua. Doa saya, semoga JDT Blogger terus mara.

>>> Program Kasih <<<




You Might Also Like

12 comments

  1. tiba-tiba je rasa rindu dengan masa kejadian..hahaha...next kita buat event lagi eh..tq juga mar kerana menjayakan majlis ni..orang kuat ni
    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah kak eda..jasamu akan dikenang

      Padam
  2. Moga trys brjaya d masa2 akan dtg, seronok da group yg sehati sejiwa mcm gini

    BalasPadam
    Balasan
    1. in sha Allah Lya...seronok memang seronok

      Padam
  3. assalamualaikum mar...tersilap letak code pulak. semoga akan terus berjaya di masa depan JDT Blogger...:)
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  4. Wahhh united btol blogger JDT :) Sronokkan adekan prog cam ni :)

    BalasPadam
  5. meriah je tgk jdt blogger ni

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.