Latihan Kebakaran Di Seksyen CP

8:00 PG

Assalamualaikum
22.03.2017 - Tarikh yang dipilih untuk seksyen kami menjalani latihan kebakaran. Ketika ini hampir jam 11 pagi. Panas berdenting uiii.. Latihan diadakan bertujuan untuk memastikan semua pekerja tahu di mana check point harus dituju bila berlaku kebakaran.


Sampai check point mesti beratur mengikut department masing-masing. Kemudian, tunggu nama dipanggil oleh person incharge. Tujuannya, untuk mengenalpasti pekerja yang tiada /  tidak turun ke check point.



Latihan berjalan dengan lancar. LULUS kerana masing-masing sampai ke check point kuranga dari masa kecemasan yang ditetapkan. Tahniah buat kami.


You Might Also Like

6 comments

  1. kat sini xpernah ada untuk semua department...buat untuk production je
    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum
    singgah pagi jumaat yg indah :)

    BalasPadam
  3. Tahniah sebab lulus ujian kebakaran Mar.... anything happen dah tau mana nak berkumpul

    BalasPadam
  4. Wahh macam zaman sekolah dedulu lahh.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mar...tahniah dah lulus ujian kebakaran...:)
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  6. Meknpun dh buat firedrill ni bulan feb hr tu :) Alhamdulillah jugak berjaya smpai ke check point kurg dr 3minit. Yg penting, lebih baik dr tahun lepas :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.