Tip Memakai Masker

By Mar Mansor - 9:00 PG

Assalamualaikum


Tip Memakai Masker | Ini bukan entri review product. Sebenarnya lama dah tak pakai masker. Last pakai masa mengandungkan Alif dulu rasanya. Guna jenis sapu, ada gambar telur. Dapat free

Yang ini pun dapat free. Kawan baik saya yang bagi. Orang bagi, kita terima je. Dan bila berkesempatan, zapp terus pakai.



.: Cara memakai masker yang betul :.

1 - Cuci muka dahulu bersih-bersih.

2- Biarkan kulit muka kering atau lap dengan tuala bersih.

3- Tampal lah masker yang ada dengan tangan dan ratakan ke seluruh muka.

Tadaaa...



4- Ikutlah arahan pemakaian yang tertera di pek. Macam ni 15 - 20 minit.

5- Cukup masa, saya cabut dan zzzzZZZZ



  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Kakak ni dah tak rajinlah Mar
    Kalau anak-anak memanglah macam Mar.

    BalasPadam
  2. akak pun dah lama tak pakai mask...tetiba nak beli ni..haha

    BalasPadam
  3. aritu pakai masker ni lah
    sekali anak2 ckp apa ni mama..mama dah mcm cite scary movie tu ha hihih

    BalasPadam
  4. alahai lama pulak kita tak bermasker..rasa last zaman2 anak dara.. dahsyat betul..

    BalasPadam
  5. malas nya pakai mask ni.. rajin beli jak pakainya x.. huhuhu

    BalasPadam
  6. Akak ada juga mask ni Mar..
    Kekadang anak akak yg ingatkan..
    Mama tak guna ke masker ni..
    Masa tu beli 2.
    Jadi dia kata bagi Nabilah satu ye.
    Satu lagi mama punya..
    Penyudahnya dia tolong lekapkan kat muka akak..
    Hahaha punya malas nya mama mereka ini..

    BalasPadam
  7. eh ehh first time dgr brand ni.nanti nak cari la..hehee...yeayy da lme follow blog ni rupanya

    BalasPadam
  8. Bolehlah cuba.. ada dapat masker free tapi x pakai lagi..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.