Menang Jam Lisa's Fghends

By Mar Mansor - 9:00 PG

Assalamualaikum


Menang Jam Lisa's Fghends  | Seperti yang telah sedia maklum, saya adalah salah seorang pemenang Giveaway Jam Tangan Lisa's Fghends anjuran Mummy Lin. Memang luar jangkaan lah untuk menang sebab lately memang jarang menang apa-apa giveaway.

Minggu lepas jam telah selamat sampai. Teruja sangat nak buka kotak. Ni dia, jam tangan ala-ala gelang tangan yang elegen, cantik menarik kedebomm!

Koleksi jam ini di ilhamkan dari Lisa Surihani. Di fahamkan jam tangan ini tidak di jual di pasaran. Kiranya LIMITED EDITION untuk event tertentu dan Giveaway ini. Jam tangan Lisa Surihani adalah dari jenama Lisa's Fghends. Boleh refer Facebook Lisa's Fghends


Jam tangan yang ada pun dah tak leh pakai. Tali dah rosak. See, rezeki tiba pada masa yang tepat. Alhamdulillah.


Nah, setepek selfie dari ibu dua anak. Early morning before going to work. Jam ngam di tangan saya. Tapi saya jarang pakai di tempat kerja sebab kurang bersesuaian di sini. Kalau keluar berjalan-jalan, sangat sesssswai u..




  • Share:

You Might Also Like

13 comments

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.