Dapatkan Minuman Percuma Each A Cup

By Mar Mansor - 9:00 PG

Assalamualaikum

Dapatkan Minuman Percuma Each A Cup | Saya agak gemar minum Cappuccino dia. Sebelum ni selalu beli kat kiosk Pandan. Akak melayu yang buat. Memang pro dia buat, sedap pula tu.

Harga memang tahap kencing manis tapi sesekali beli tu takpelah. Bila dah duduk area Masai ni sejak 2012, selalu beli kat Giant Plentong je. Tu pun jarang sebenarnya beli, tetap gigih beli di Pandan juga. Sebab akak melayu tu yang buat.

Hari tu terbeli la juga, tapi terbeli Mocha sebab nampak Mocha. Then, untuk Aisyah belikan chocolate rasberry. Tapi, Alif yang sedut banyak. Aduhai, tak padan kecik..


Dapat belon tu satu je yang warna putih. Cik adik manis yang buat air ni bagi Aisyah. Tapi, bila Alif nampak kakak dia pegang belon, bermulalah sesi rebut merebut. Sebelum jadi makin parah, en.suami segera minta lagi satu, bayar pun takpelah. Cik adik tu senyum je, dan bagi belon satu lagi secara percuma. Malu mak nak oii..


Belon oren ni menjadi rebutan. Mungkin kerana warnanya. Manusia memang mudah tertarik pada yang nampak cantik menawan. Betul kan? Tapi kita sering menyebut, "terima seadanya". 


Ntah bermula dari bila ada dapat kad kumpul cop. Oleh kerana saya beli 2 air, dapatlah 2 cop.



Kena beli 7 lagi untuk dapatkan minuman percuma. Ermmmm... valid date pun lama lagi tu. Kalaulah terkumpul kannnn..


Memperkenalkan model cilik..




  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Smoga dpt lengkapkn cop tu, insyallah ya. Ju da lama xminum sejuk2 nii huhu

    BalasPadam
  2. alahai comey nye ...baby dengan puting..

    blogwalking sini jap..

    http://riverstonegirl.blogspot.my

    BalasPadam
  3. Sempat lg tuh nak kumpul cop tuh..hehe

    BalasPadam
  4. WAH MAIN COP2..NNTI DA SMPAI COP 10 DA FREE .. YEAHHH

    BalasPadam
  5. Suka kalau beli minuman ada cop2 nie..
    rasa cam best je.. sebab nanti dapat free drink..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.