Sebab Takde Entri

By Mar Mansor - 1:25 PTG


Buat kerja sambil berblogwalking. Syok betul blogwalking blog korang sambil klik-klik iklan yang ada. Ringan betul tangan ni. Sambil tunggu page loading, buat kerja dulu.


Kemudian, baru tersedar blog sendiri takde entri baru. Yapeda..


Ada cerita yang mahu dikongsikan tapi perlu mencari maklumat dan sumber dahulu dan mood untuk menaip pula terbantut sebab perlu menyiapkan kerja. Kalau tidak, semakin menimbun pula.


Cakkkk!!
Kredit En. Google




Nota Kaki : Kasi chance isi tabung korang..

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. iyer, kekadang syok merayau sampai blog tak terupdate.. lagi mama kena balas berpuluh-puluh komen, aduh.. letih..hihi

    BalasPadam
  2. sbb tu saya wat entry dulu baru bW . klu tak nanti lupa aka malas ...

    BalasPadam
  3. hehee..comel je Doraemon tu..cecepat update k..

    BalasPadam
  4. leh lah singgah kat blog kita..

    kalau sudi lah..

    sudi-sudikanlah.

    kalau rajinlah..

    rajin-rajinkanlah.

    ituje lah.

    bye.

    ok bye.

    oh salam kenal.

    piss.

    habis dah

    :)

    BalasPadam
  5. Betul tu Mar... sambil keje sambil bw... tapi kena buat keje lebih dari bw tu... byk keje skrg, huhu :(

    BalasPadam
  6. macam sayalah mar sambil BW,tunggu page loading sempat buat keje dulu..
    selalunya yang buat malas nak update n3 tang line slow..huhu tu yang malas tahap gaban :D

    BalasPadam
  7. minta tolong doremon keluarkan alat utk tolong sis... :-)

    BalasPadam
  8. Selamat berblogwalking Mar..
    menabung inti di sini.. :)

    BalasPadam
  9. ibu sempat aje BW,kekadnag tb xsempat BW..ade mase mmg curi2 laa..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.