Broken Link

By Mar Mansor - 10:44 PG


Sudah check broken link kat Broken Link Checker dan hasilnya.....................................................



Cam leceh je nak buang kan...nanti la kalau ada masa..(ada ke masa)..kih3

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. kekadang entry GA n segmen pun ada ...sbb tuan yg anjurkan tu dh delete entry

    selamat memadam yer

    BalasPadam
  2. ada beberapa yang akak biasa tengok blog ni

    BalasPadam
  3. peh! 7 je.. mama ada 20 lagi berbaki... sakit jugak nak buang..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    BalasPadam
  4. apa bendanya broken link ni haha
    sori iols x tau menahu pun

    BalasPadam
  5. rakan2 blogger kita y lain ada buat entri pasal ni..lg lebih detail..sy tak berapa tahu..huhuhu

    BalasPadam
  6. Sy pun dah check & dah buang semalam.. nasib baik tak banyak.. :)

    BalasPadam
  7. erkk! ada list blog saya kat no. 7 tu..

    p/s : belum sempat nak cek pasal broken link ni.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.