Komen Blog

By Mar Mansor - 1:00 PTG


Mengenai ruangan komen, ada blogger yang meletakkan kod-kod seperti di bawah ini. Salah satu punca ibu agak berat untuk mengomen adalah kerana faktor ini. Pada ibu, ia agak melecehkan. Maafkan ibu ye sebab ibu tetap seorang manusia. Hehe..





  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. sokong bella jugak!lagi2 kalau asyik salah je nk key in word tu..stress! ~_~

    BalasPadam
  2. yup,betul tu..tapi IbuNoey tetap cuba komen gak..hehe..;)

    BalasPadam
  3. salam mar..
    saya pon sokong ibuNoey..still komen walau kekadang fail nak masukkan kod hehe..

    kotak komen saya clear dari kod kod ni :)so,mohhlah pi komen kat blog saya hehe :P :D

    BalasPadam
  4. kadang kadang rasa malas nak komen,...tapi kesian pulak kalau tak komen...harap blogger lebih peka tentang nie..

    BalasPadam
  5. komen juga tapi tgk mood la.. klu tgh rajin mmg bubuh la benda alah tu.. klu tak tekan butang pngkah aje atas tu.... hehe

    BalasPadam
  6. susah tau kalau ada word ni.. asyik salah jer terus pangkah...hhaha

    BalasPadam
  7. mungkin blogger tu tak perasan kot.. mcm daku mase newbie dulu, bila ada blogger lain tgur.. accept +ve.. tp mmg membebankan org lain kan mar.. :)

    BalasPadam
  8. saya kerap mengeluh bila jumpa kotak tu . mungkin mereka tak tahu nak setting ...

    BalasPadam
  9. mmg betul.. klu nk komen blog dgn hp lagi susah bila ada bendaalah tu.. tebeliak mata nk tengok kt screen hp.. :D

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.