Salam 2014

By Mar Mansor - 1:01 PTG



Bila buka Google page confirm page ni akan keluar kan. Selamat menyambut tahun baru 2014!!!!!


Tiada azam tahun baru, kehidupan berjalan seperti biasa. Apa yang penting adalah bekalan di akhirat sana dan mungkin juga kita tidak sempat menyabut 2014. Sentiasa beringat, muda tidak bererti tidak akan mati.


Melangkah ke alam 2014 pasti pertambahan tahun lagi dan sudah pasti kita sendiri sedar yang usia kita semakin bertambah juga. Seakan tidak percaya tahun 2014 diri ini akan mencapai usia 30an. Ohhh...walaupun lahir bulan 11 tetapi tetap terasa 30 an tu.


Tiba-tiba teringat pula zaman kanak-kanak yang indah, berlari sana sini, memanjat pokok rambutan dan digigit kerengga. Beri ayam makan di belakang rumah kemudian lari ketakutan bila ibu ayam mengembangkan bulunya takut anaknya dicuri. Takut sangat kena patuk, sakit tau.


Mengingati perjalanan hidup ketika meniti jambatan 2013. Apa ye? Entah malas nak ingat semula. Korang baca jela entri-entri ibu sepanjang tahun ini. Itu pun kalau adalah kan ceritanya.


Esok ibu cuti. Bestnyeeeeeeeeee walaupun sehari je. Hari khamis kita jumpa lagi ye.




Nota Kaki : Masa seakan mencemburui kita..

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. selamat tahun baru.. semoga anda mencapai kejayaan dengan apa yang anda doakan pada tahun 2014..:-)

    BalasPadam
  2. SelaMat jugak :) dayat doakan semuanye akan berjalan lancar :) and insyaAllah dimurahkan rezeki....maklumlah barang dh naik...hehehehe :)

    BalasPadam
  3. happy new yaer sis..selamat bercuti esok

    BalasPadam
  4. semoga 2014 akan beri yang lebih baik untuk kite semua...amiinn..

    BalasPadam
  5. selamat tahun baru dear..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    BalasPadam
  6. Selamat tahun baru 2014 Mar... moga kehidupan kita lebih bermanfaat :)

    BalasPadam
  7. Selamat Tahun Baharu 2014, Kak Mar.

    BalasPadam
  8. cepatnya masa berlalu dan terlalu cepat zaman beredar..semoga kita terus matang dalam setiap tingkah laku kita..Selamat menyambut tahun baru dear..

    BalasPadam
  9. Slmt menyambut tahun baru 2014 Mar.. :)

    BalasPadam
  10. pejam celik pejam celik dah 1 januari 2014.. =_=

    BalasPadam
  11. selamat tahun baru.
    apa azam baru dear. hihi

    BalasPadam
  12. maaf lambat wish kat ibu..selamat tahun baru ibu..semoga ape yg dihajati tercapai..amin ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.