Tunggu Pengumuman Sedih

By Mar Mansor - 6:20 PTG


Kompeni tempat ibu bekerja besar kemungkinan akan mengekalkan cuti hari sabtu dan ahad. 

T_______T


How do i feel?


So annoyed...eh macam fesbuk lak..


Nanti akan update lagi pasal ni..

(Johor kan akan berkuatkuasa cuti bekerja Jumaat dan Sabtu tahun hadapan, 2014)

  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. mesti cuti xsama nanti kan.. susahh!

    BalasPadam
  2. kawan-kawan yang dah set tarikh kahwin hari ahad pun pening macam mane nak tukar tarikh ke still buat sbb cuti go n swasta sama

    BalasPadam
  3. tak dapat nak bayangkan macamana nanti..huhu

    BalasPadam
  4. oh. apa yang tak oknye tu? nanti update tau.

    BalasPadam
  5. Takpelah..janji ada cuti kan..nantyi jalan2 hari Ahad, taklah sesak..

    BalasPadam
  6. apa yg x ok mar?
    suami cuti jumaat sabtu ke?
    itulah dah suh cuti jumaat sabtu..pttnya semualah ikut peraturan mcm tu..ni ada yg ikut kehendak syarikat masing nak ikut ke xnak..payahh lau ada yg keje gomen dan ada yg keje swasta huhu

    BalasPadam
  7. susah kan mar.. kalau tak sama cuti weekand :)
    sib baik housewife hehe.

    BalasPadam
  8. Org johor rupenya..sama la kita..
    Susah kalau x ikut..anak2 cuti..kita keja..kita cuti ank sek,pulak kan

    BalasPadam
  9. ye betul tu atien..sob3 (wp anak lum sekolah..)

    BalasPadam
  10. Sabar yer..mengejut lg kot.. doa byk2 mana tau nnti depa akan ubah fikiran ke dapat la bercuti hari jumaat & sabtu..

    BalasPadam
  11. susahla cam tu...nanti nak pergi kenduri,kena tengok cuti dulu kan?

    BalasPadam
  12. Oh, ya ke. Buat perbincangan elok-elok. Kalau tak sama cuti, susah juga.

    BalasPadam
  13. kite senasib ibu..aduh sepatutnye dorg selaraskan swasta n gov..kne pikir la suami isteri yg berbeza keje.sorg swasta sorg gov..kn ssh tuhh

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.