Me Time

9:00 PG

Assalamualaikum

Me Time | Bila sudah berkahwin, ada anak dua, me time tu seolah tak wujud dah. Nak buat apa yang kita suka tu memang payah.

Tapi tiba-tiba setelah berbulan tak sentuh game, saya boleh layan game-game ni sepuas hati. Sambil memerhati anak-anak main dan mereka tidak ambil peduli pula handphone yang berada di tangan saya.




Game-game santai yang saya install di handphone saya. Saya memang gemar game macam mudah macam ni. Mungkin sebulan selepas ini baru main lagi.





You Might Also Like

2 comments

  1. cik timm dalm phone ada satu game jer, simm3, haha

    BalasPadam
  2. Kadang kadang perlunya Me Time ni..Hp saya satu game pun xde

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.