Kenangan Legoland

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum
Kenangan Legoland | Pertama kali kami sampai di Legoland. Macam tak percaya kan? Padahal duduk di JB dan memang orang Johor pun. Kali ini pergi sebab dapat tiket percuma dari Mama Maszul. Terima kasih banyak-banyak mama. Hadiah yang tidak ternilai kerana buat anak-anak gembira sampai ajak lagi ke sana.


15.07.17 - Kami ke Legoland. Maaflah mama terpaksa menunggu kami lama. Kami ni sampai sesat-sesat sebab pintu gerbang Legoland sedang renovation. Hah..kelakar! Sempat berwelfie bersama Mama sebelum berpisah membawa haluan masing-masing.


Masuk-masuk terus bergambar. Cik Aisyah takut dengan maskot ni, tak tahulah kenapa.


Tengok lah mata Cik Aisyah masih lagi memandang maskot tadi, takut maskot tu kejar kot. Akan diupdate lagi nanti untuk kenangan bersama.


  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Wahhh..Best..Best...Tak sabar nak tunggu update dr Mar..huhu

    BalasPadam
  2. bestnya jalan2 dekat legoland

    BalasPadam
  3. wahh dpt tiket free bestnyaaa

    BalasPadam
  4. baca tajuk ingatkan banyak gambar... rupanya hehehhe... cpt update

    BalasPadam
  5. bestnya...akak kalau takde event kat situ memang tak jejaklah nampaknya..bila mama nak bagi kita pulak..hehehe

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mar...sama-sama mar...semoga mar dan family hepi hari tu...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.